07 / 05 / 2024

Müjgan Baran

Müjgan Baran

Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi, Hasan Birol Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Arter Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arter Grup Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Baran Polat tarafından kuruldu.

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deak Mühendislik Harita Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Akbaş ve Maksut Baran Demircan ortaklığında kuruldu.

Ntb Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ntb Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Baran Güler tarafından kuruldu.

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Mergen Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de Baran Mergen tarafından kuruldu.

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akad Global Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de Baran Çıktin ve Rawah Ahmad W.M Al-Ousta ortaklığında kuruldu.

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Özbey34 Gayrimenkul İnşaat Tarım Gıda Ve Hayvancılık İthalat İhracat Limited Şirketi Çekmeköy'de Baran Botan Özbey tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Gürsel Baran'dan kamu müteahhitleri için fiyat farkı talebi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, kamu ile iş yapan müteahhitlerin yükselen girdi maliyetlerini karşılamakta çektikleri zorluklar sebebiyle fiyat farkı verilmesini talep etti. 

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Deniz ve Baran Deniz tarafından kuruldu.

Emlakçı çift, Milli Eğitim'e tripleks villa ve okul bağışladı!

Tekirdağ Çerkezköy'de emlakçılık yapan ve çocukları olmayan Müjgan-Serkan Karagöz çifti, yaptırdıkları okulu ve oturdukları tripleks villayı anaokulu olması şartıyla Milli Eğitim'e bağışladı.

Gürsel Baran'dan hizmet sektörüne kira desteği açıklaması!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, ertelenen ödemelerin de yapılamadığını dile getirerek kapanan işletmelere mücbir sebep uygulanması gerektiğini belirtti.

Müjgan Baran Haberi

Müjgan Baran

Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi, Hasan Birol Türker Yönetim Kurulu Başkanlığı, Müjgan Baran ve Bülent Kurt Yönetim Kurulu Üyeliği'nde  1 milyon TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.


Natura Power Enerji İnşaat ve Finans Anonim Şirketi iş konusu; A-ENERJİ a.1-Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin ve kapasitenin müşterilere satışını yapmak; a.2-Elektrik ve ısı üretimine ilişkin buhar tribünleri, gaz tribünleri, buhar kazanları, motorlar, jeneratörler, doğal gaz veya fuel-oil ve kömürle çalışan elektrik-ısı santralleri, enerji enstrümanları, filtreler, ısı geri kazanım ünitelerinin imalatını, iç ve dış ticaretini yapmak; a.3-Elektrik ve ısı santralleri için kömür hazırlama, kömür yıkama, kireç hazırlama, filtre...