03 / 05 / 2024

Mükemmellik Sertifikası

Mükemmellik Sertifikası

Ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portalı Tripadvisor, İSG Airport Hotel’i 2012 Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası ile ödüllendirdi

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi!

Üstün kalite, teknik mükemmellik ve maksimum güvenilirlik sunan Bosch, yıllardır evlerimizin vazgeçilmezi haline geldi. Şimdi bahar kampanyası ile uygun fiyat avantajı sunan Bosch'ta buzdolabı fiyatları dikkat çekiyor. Peki, Bosch Üstten Donduruculu Buzdolabı fiyatları ne kadar?

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Eminevim'e müşteri deneyiminde mükemmellik ödülü!

Eminevim merakla beklenen A.C.E Awards Töreni’nde Müşteri Deneyimi Mükemmellik Ödülü’nü aldı...

Muğla'da sahte emlak danışmanlığı ve müteahhitlik sertifikası düzenleyen çeteye operasyon!

Muğla Köyceğiz'de polis ekiplerince resmi belgede sahtecilik ve dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 8 kişi gözaltına alındı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'dan 300 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK82026 ISIN kodlu, 96 gün vadeli 300 milyon TL kira sertifikası ihracı gerçekleşti.

Emlak Katılım Varlık Kiralama 200 milyon TL'lik kira sertifikası sattı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 200 milyon TL tutarlı, 63 gün vadeli TRDEVKS72017 kodlu yurtiçi kira sertifikasının satış işlemleri tamam...

Emlak Katılım Varlık Kiralama'dan 2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Emlak Katılım Varlık Kiralama, yurtiçinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 2 milyar TL ihraç tavanı tutarları kira sertifikası ihracına SPK'dan onay  verildi. 

Ziraat Katılım Varlık Kiralama 600 milyon TL kira sertifikası sattı!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın TRDZKVK72027 ISIN kodlu, 600 milyon TL nominal tutarlı kira sertifikasının ihracı gerçekleştirildi...

Vakıf Katılım'dan 19.2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, 2020 başından 3 Nisan'a kadar 13 adet kira sertifikası ihracı ile toplamda yaklaşık 3,3 milyar liralık ihraç rakamına ulaştı. 

Ziraat Katılım Kiralama 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti!

Ziraat Katılım Kiralama, Ziraat Katılım Bankası A.Ş'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı 12 milyar TL'lik kira sertifikası ihraç etti.

Mükemmellik Sertifikası Haberi

Mükemmellik Sertifikası

Ziyaretçilerin seyahat deneyimlerini paylaştığı ve oyladığı, dünyanın en ünlü ve en çok kullanıcıya sahip seyahat portalı Tripadvisor, İSG Airport Hotel’i “2012 Tripadvisor Mükemmellik Sertifikası” ile ödüllendirdi. ‘Dünyanın en güvenilir seyahat önerileri’ sloganı ile ziyaretçilerinin mükemmel bir tatil geçirmeleri için önemli bir referans noktası olan Tripadvisor seyahat portalında; mükemmellik sertifikasına layık bulduğu otellerin; değer, odalar, temizlik, hizmet ve lokasyon olmak üzere beş alanda tam not alması gerekiyor.


Mükemmellik sertifikası yalnızca ziyaretçiler tarafından yüksek oylar almış kuruluşlara hak ettikleri prestije katkıda bulunmak için veriliyor. Toplam konaklama mekanlarının yüzde 10’unun gerekli şartları yerine getirebildiği “Tripadvisor Mükemmellik  Sertifikası”na İSG Airport Hotel de müşterilerine sağladığı konfor ve özenli hizmet anlayışıyla layık görüldü.