08 / 05 / 2024

Mukim Öztekin

Mukim Öztekin

BDDK başkanlığı yapan Öztekin, 12 Kasım 2014 itibariyle sağlık sorunları dolayısıyla görevinden ayrıldı. Peki, Mukim Öztekin kimdir? Mukim Öztekin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mukim Öztekin...

BDDK Başkanı Mukim Öztekin görevinden ayrıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mukim Öztekin, 12 Kasım itibariyle sağlık sorunları dolayısıyla görevinden ayrıldı.BDDK Başkanlığına 2. Başkan Mutalip Ünal vekalet edecek.

Mukim Öztekin: Hedef faizsiz finansın yıldızı olmak!

BDDK Başkanı Öztekin, hızlı büyüyen 25 piyasadan 10' unun Müslüman ülkelerde olduğunu belirterek, " Dikkati çekebilmek için faizsiz finansın yükselen yıldızı olmayı hedeflemeliyiz " dedi...

Mukim Öztekin: Bu yıl 85 milyar lira konut kredisi kullanıldı!

Türkiye ekonomisindeki büyüme konut kredilerine de yansıdı. Bu yıl 85 milyar lirayı aşkın konut kredisi kullanıldı...

Işık Gökkaya, Anadolu Ajansı Finans Masası'na konuk olacak!

Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mukim Öztekin'i ağırlayacak

Konut kredilerinde risk ağırlığı yüzde 50 olacak!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mukim Öztekin, bankacılık sektörünün 1 Temmuz’da uygulamaya geçecek olan Basel II düzenlemelerine sorunsuz olarak uyum sağlayabileceğini açıkladı

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Öztekin tarafından kuruldu.

Lina Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Enes Öztekin tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul, 7 Renk projesinin inşaatı için Okkalar İnşaat'la görüşüyor!

Adese Gayrimenkul'ün sahip olduğu ve Vakıf Katılım Bankası tarafından üzerinde Vefa (Geri alım hakkı) sözleşmesi olan 7 Renk projesinin, kat karşılığı yöntemiyle yapılmasına ilişkin Konya'da mukim Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile görüşmelere başlandı. 

Alarko GYO'dan şirket değerlemesi açıklaması!

Alarko GYO'nun Rusya Federasyonu adresindeki gayrimenkulün üst hakkına sahip olan, faaliyeti sadece gayrimenkul olan Rusya Federasyonunda mukim Mosalarko OJSC şirketinin değerlemesi Nexia Pacioli Consulting LLC tarafından yapıldı.

Kağıthane Gültepe Kapalı Otopark projesinin inşaatı başladı!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlut Öztekin'in önem verdiği projelerden biri olan Gültepe Kapalı Otopark ve Pazaryeri Projesi'nin inşaatı başladı. 

Kağıthane Bisiklet Yolu projesi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ‘Kağıthane Bisiklet Yolu’ projesini yerinde inceledi. Başkan Öztekin, bisiklet yolunun 7,5 kilometre uzunluğuna sahip olacağını söyledi.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Akfen Gayrimenkul, Akfen GYO'nun Rusya'daki ve Hollanda'daki yatırımlarının ortağı oldu!

Akfen Gayrimenkul'ün Hollanda'da mukim bağlı ortaklıkları olan ve Rusya'da bulunan yatırımlarının maliyetlerin azaltılması için Rusya'daki yatırımları direkt olarak Akfen Gayrimenkul'ün ortaklığı haline getirildi.

Öztekin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Öztekin Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı ve Özlem Öztekin ortaklığında kuruldu.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, çalışmalarda verimliliği arttırmak için belediyede görevli personel ve idari amirlerle geniş kapsamlı bir toplantı yaptı.

Kağıthane'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, bölgede yatay mimari esaslı örnek bir kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi.

Mevlüt Öztekin: Kağıthane'de mağdur ailelere 35 bin TL yatırdık!

Kağıthane Belediye Başkanı Öztekin, "13 binanın hak sahipleri ile görüştük. Onlara eşya yardımlarıyla ilgili 35 bin lira yatırdık" dedi...

Kağıthane Kültür ve Sanat Kompleksi tamamlanıyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, inşaatı süren Kağıthane Merkez Mahallesi'ndeki Kültür ve Sanat Kompleksi'ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Mukim Öztekin Haberi

Mukim Öztekin

Mukim Öztekin kimdir?

Mukim Öztekin 1965'te Pasinler'de doğdu. Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü'nden 1987'de mezun oldu. Öztekin, 1988-2000 yılları arasında, Garanti Bankası, Albaraka Türk, Asya Finans Kurumu'nda, müfettiş yardımcısı, müfettiş, şube müdür yardımcısı, şube müdürü ve birim müdürü görevlerinde bulundu. 


Asya Finans Kurumu'nda 2000-2004 yılları arasında genel müdür yardımcısı olarak görev yapan Öztekin, Mayıs-2004'ten beri Ziraat Finansal Kiralama Genel Müdürlüğü görevini yürütüyordu.


Kısa bir süre BDDK üyeliği yaptıktan sonra TMSF'na atandı. Daha sonra ise BDDK başkanlığı yapan Öztekin, 12 Kasım 2014 itibariyle sağlık sorunları dolayısıyla görevinden ayrıldı.



BDDK Başkanı Mukim Öztekin görevinden...