28 / 04 / 2024

Mülheim An der Ruhr nerede

Mülheim An der Ruhr nerede

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz'un Almanya’daki kardeş şehri Mülheim An der Ruhr’dan bir haftalık ziyaret için gelen kardeş şehir STK temsilcilerinden oluşan 30 kişilik heyeti makamında ağırladı.

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

5 bin lira 100. yıl ikramiyesi kimleri kapsıyor, bu ay yatacak mı? Çalışan emekliye 29 Ekim ikramiyesi verilecek mi? 

Milyonlarca emekliye müjde geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir kereye mahsus emeklilere 5 bin TL ikramiye verileceğini açıkladı. Peki, 29 Ekim ikramiyesinden kimler faydalanacak? İşte detaylar...

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Böyle zam görülmedi! Tüm işçilerin maaşları yüzde 107.49 oranında artıyor

Ünlü üretici, tüm çalışan işçilerinin maaşlarına yüzde 107,49 oranında zam yaptığını duyurdu. İşte detaylar...

Halil Duman kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı?

Halil Duman nereli? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına ne zaman ve nerede başladı? Hangi alanlarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Halil Duman ile ilgili tüm merak edilenler...

Şinasettin Atalan kaç yılında doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Doğan Yatırım Bankası’nda hangi alanda çalışıyor?

Şinasettin Atalan, 1969 yılında dünyaya geldi. Lise eğitimini Eskişehir Atatürk Lisesinde tamamlayan Şinasettin Atalan, 1994 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden başarı ile mezun oldu.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Mesai saatleri düşüyor mu? Mesai saatleri değişti mi?

Mesai saatleri düşecek mi? Mesai saatlerinde değişme olacak mı? çalışan vatandaşlar merakla bu soruların yanıtını arıyor. İşte bu konudaki son gelişmeler!

Kripto paralar ne durumda? Kripto para piyasasında düşüş mü yaşanıyor?

Kripto para düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Kasım 2021 tarihinden beri düşüş yaşamaktan kurtulamıyor. Umutlar tükeniyor.

Halkbank müşterilerine anında 2000 TL ödeme! Bu kampanya kaçmaz!

Halkbank, müşterilerine özel yeni bir kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında müşterilere 2000 TL ödeme yapılacak! İşte detaylar!

Asgari ücretliye 10 bin TL bayram müjdesi! Anında ödeniyor! Hemen başvuran tak diye alacak!

Asgari ücretle çalışanların talep ettikleri maaş artışı yerine, nakdi yardım kredi müjdesi duyuruldu. Bayramdan önce başvuru yapacak asgari ücretli çalışanlar, 10.000 TL'ye kadar nakit destek alma imkanı elde edebilecekler.

Bankadan 600 TL promosyon tek bir şartla! Sadece bu paylaşımı yapana anında veriyor!

Pek çok banka yeni kampanya başlattılar. Bu bankanın başlattığı kampanya kapsamında, katılımcılara toplamda 600 TL kazanç sağlanacak. Kampanyaya katılmak için belirlenen şartları yerine getiren herkes, tek bir paylaşım yaparak promosyon ödemesini alabilecek.

Dünyaya adım adım yaklaşan tehlike: 141 milyon kişi 'aşırı yoksul' olabilir

Rusya'nın Ukrayna'da başlattığı savaşın ardından yaşanan enerji krizinin, dünya genelinde 141 milyona yakın insanı aşırı yoksulluğa sürükleyebileceği bildirildi.

Mülheim An der Ruhr nerede Haberi

Mülheim An der Ruhr nerede

Almanya’nın Mülheim An der Ruhr kentinden gelen STK temsilcilerinden oluşan grup, kardeş şehir temaslarında bulunmak üzere, bir haftalık ziyaret için Beykoz'da bulunuyor. Beykoz’u daha yakından tanımak üzere ilçemize gelen misafir heyet,  Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti. Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’nun da hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde, kardeş şehir STK üyelerini temsilen, Mülheim belediye meclis üyesi Enver Şen, ziyaretin amacı hakkında kısa bilgiler aktardı.


Misafir heyete  Beykoz'u tanıtan ve Beykoz Belediyesi'nin kardeş şehirlere yönelik çalışmalarını aktaran Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehir kapsamındaki çalışmaların, kentlerin vizyonlarının gelişmesi adına son derece önemli olduğunu belirterek, kendilerinin Türkiye’ye gelmelerini önemsediklerini ve ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Başkan Çelikbilek: "Beykoz yaşanabilir bir yerdir"


Başkan Çelikbilek, heyete hitaben yaptığı konuşmada, “Türkiye’ye geldiğiniz için çok şanslısınız....