07 / 07 / 2024

Mulson Yaşam projesinde son 29 daire

Mulson Yaşam projesinde son 29 daire

Mulson Yaşam konutlarını tasarlarken İzmir Güzelbahçe'nin iklim koşullarına cevap veren, burada yaşayanları rahat ettirecek isimlendirmeyi yaratabilmek önemli bir girdi oldu. Mulson Yaşam projesinde son 29 daire alıcısını bekliyor.

Aura Yaşam'da 2 milyon 850 bin TL'ye 2+1! Teslimler 15 ay sonra!

Başkent Ankara'da hayata geçirilen Aura Yaşam projesinde yer alan konutların fiyatları 2 milyon 850 bin TL'den başlıyor. Aura Yaşam'ın teslimlerinin 15 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

Loving Village projesinde yaşam başladı! Tapu hemen teslim!

Adaylar Şirket Topluluğu tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Loving Village projesinin 1. etabında yaşam başladı. Loving Village villa projesinde satışlar devam ediyor.

Bordo Yaşam satışta! Vade farksız taksit imkanıyla 1+1, 2+1 daireler! 

Bordo Yaşam projesinde konut satışları başladı. Projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Bordo Yaşam projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar...

Vita Loft Buca projesinde yaşam başladı!

Sevinç Yapı tarafından hayata geçirilen Vita Loft Buca projesinde yaşam başladı. Projede 276 adet daire yer alıyor...

Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı!

Ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde teslimler gerçekleştirildi. Banu Evleri Ispartakule 2 projesinde yaşam başladı.

Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı!

Keçiören’i riskli yapılardan arındırarak yaşam kalitesi yüksek, modern kentleşmeyi sağlamak amacı ile Keçiören Belediyesi tarafından yapılan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesinde yaşam başladı.

Selekta Yaşam Halkalı fiyat!

Güney İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Halkalı'da hayata geçirilen Selekta Yaşam projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. 

Halkalı Selekta Yaşam'da 485 bin TL'ye! Yeni proje!

Halkalı Selekta Yaşam projesinde fiyatlar 485 bin TL'den başlıyor. Projede lansmana özel olarak yüzde 5 peşinat veya 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Çengelköy Life projesinde yaşam başladı!

Genç Yapı Grubu’nun hayata geçirdiği Çengelköy Life projesinde yaşam başladı. Projedeki konut satışlarının yüzde 70’i tamamlandı, doluluk oranı ise Aralık 2017 itibariyle yüzde 50 seviyesinde. 

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Adatepe Teras projesinde yaşam başladı!

Adatepe Teras projesinde yaşam başladı. Kağıthane Çeliktepe'de inşa edilen proje Tora İnşaat imzasını taşıyor...

Mulson Yaşam projesinde son 29 daire Haberi

Mulson Yaşam projesinde son 29 daire

Çok katlı konut bloklarının dolaşım alanları yani merpen ve koridorları yarı açık alanlar olarak tasarlandı; böylelikle bütün dairelerden doğrudan açık havaya çıkılmasıyla her birinin sokağa açılan müstakil bir ev gibi hissedilmesi sağlandı. Yerleşimin hakim rüzgarının bu açık alanları yalayarak dolaşmasıyla İzmir ikliminde aranan serinlik bütün evlerin kapılarına uğrayacak. 


SOSYALLEŞME İMKANI 

Dolaşım alanlarını bağlayan açık merpen kovaları yapıların çatısında yaratılan manzaraya hakim bahçelerde sonlanmakta. Bu bahçeler burada Mulson Yaşam sakinlerinin sosyalleşme olanağı bulabilecekleri, rahatlama ve dinlenmeye yönelik ortak alanlar olarak düşünüldü. 

Çatı bahçelerinin yanı sıra zemin katta yer alan havuz, ve bir iç avluya açılan fitness salonu da ortak kullanılacak diğer alanlar. 

Deniz ve dağ manzarasına yönlendirilen dairelerin plan kurgusu, kapalı ve açık yaşam alanlarının birbiriyle kolaylıkla birleşebileceği içeriden dışarıya akan mekanlar olarak tasarlandı....