06 / 05 / 2024

Multikent satış ofisleri

Multikent satış ofisleri

Ulak Grup bünyesinde, Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde satış sonrası hizmetleri ile bir devrim yapan Multikent, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününden başlayarak tüm hafta boyunca satış ofislerinde hanımlara özel sürprizler sunuyor.

0.69 konut kampanyasında konut kaporasını ödeyen kredi için bankaya koştu! 

Yeni Evim Kampanyası'na başvurular dün itıbarıyla resmen başladı. Yüzde 0.69-0.99 faiz aralığında kredi kullanma imkanı sunan kampanyanın ilk gününde satış ofisleri yoğun çalıştı. Birçok vatandaşın alacağı evi incelemeden kapora yatırıp bankalara kredi başvurusu yaptığı ifade edildi...

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Merkez Ankara ofisleri 3 Kasım'da satışta!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ticari ofisler lansman avantajlarıyla satışa sunuluyor...

Merkez Ankara ofisleri 3 Kasım'da satışa çıkacak!

Emlak Konut güvencesiyle Pasifik vizyonunu buluşturan Ankara’nın en büyük karma yaşam projesi Merkez Ankara’daki ofisler lansman avantajlarıyla satışa çıkıyor.

Ev alacaklar dikkat! Şu an doğru zaman mı?

Son dönemde ekonominin canlanması amacıyla hayata geçirilen bir yıl geri ödemesiz düşük faizli konut kredisi seçeneği, satış ofisleri, gayrimenkul siteleri ve tapu dairelerindeki trafiğin artmasına sebep oldu.

Konutta whatsapp’tan satış dönemi başladı!

Geleneksel satış yöntemleriyle hedef kitleye ulaşan gayrimenkul ve inşaat sektörü, koronavirüsün başlattığı dijital açılımların karşılığını alıyor. Satış ofisleri tarafından yapılan satışlar durma noktasına geldi ve online satışlarla yükselen bir ivme yükseldi.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend: Online satışlar!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber gayrimenkul şirketleri talepleri karşılayabilmek için müşterilerine konut ve ofisleri sanal turlarla gezdirirken, satın alma ve tapu işlemleri de online ortamda yürütülüyor.

Taksim 360'ta satış ofisi dijitale taşındı!

Türkiye'nin kamu-özel sektör iş birliği tarafından düzenlenen ilk ve en büyük kentsel yenileme projesi Taksim 360, ezber bozdu. Taksim360 projesinde satış ofisleri Dijitale taşındı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Karadağ'da inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor!

Karadağ'da bugün itibarıyla tekstil, ayakkabı, teknik ürün ve inşaat malzemesi satılan perakende mağazalar açılıyor, 4-18 Mayıs arasında inşaat, emlak ofisleri tekrar faaliyete geçecek...

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

Multikent satış ofisleri Haberi

Multikent satış ofisleri

Evini Multikent’ten alan hanımların yeni evlerinin taşınma, çilingir ve DASK masraflarını Multikent karşılayacak. Ayrıca hanımlar, yeni evlerinin dekorasyon, boya badana, elektrik, güvenlik vb. tüm işlemleri için Multikent’in anlaşmalı kurumlarından indirim kazanacak.



Multikent Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde, hem alıcı hem de satıcı için, hızlı karlı güvenilir bir satış sürecinin tamamlanabilmesi adına satış öncesi ve satış sonrası tüm sorularına yanıt bulabileceği 7/24 Multi Danışma hattı ile müşterisinin yanında oluyor. 



Şubat ayındaki açılışı ile birlikte, İstanbul başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrindeki gayrimenkul sahiplerinin ilgi odağı olan Multikent, gayrimenkul sahiplerinden yoğun talepler alıyor. Her geçen gün portföyünü genişleten Multikent, Yurt dışı satış ağıyla birlikte Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Hizmeti, Finansman ve Kredilendirme Desteği, Ücretsiz Ekspertiz Hizmeti, Güçlü ve Etkili pazarlama hizmeti gibi sektörde olmayan birçok hizmeti...