05 / 05 / 2024

Mümin Kahveci iett

Mümin Kahveci iett

İETT yurt dışında örnek alınmaya ve danışmanlık yapmaya devam ediyor. Polonya’nın üçüncü büyük kenti olan Lodz’un toplu ulaşım şirketi MPK, İETT’yi ziyaret ederek İstanbul ulaşımı hakkında bilgi aldı.

İETT müdürlüklerinde görev değişikliği!

İETT içinde Personel Müdürlüğü, Yazı İşleri ve Kararlar Müdürlüğü, Eğitim Müdürlüğü, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürlüğü, Metrobüs İşletme Müdürlüğü, Anadolu 1., 2. ve 3. Bölge Müdürlükleri, İşletme Yönetim Müdürlüğü görevlerine yeni isimler atandı.

Mümin Kahveci kimdir?

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci kimdir? Mümin Kahveci ne zaman İETT Genel Müdürü oldu? İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci daha önce hangi görevdeydi? Mümin Kahveci İETT iletişim bilgileri nelerdir? İşte Mümin Kahveci'nin özgeçmişi...

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

SON DAKİKA: Yarın toplu taşıma bedava mı? 30 Ağustos metrobüs, metro, İETT otobüs, Marmaray, vapur, tramvay ücretsiz mi?

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın heyecanla beklenen kutlamalarına geri sayım başladı. Her yıl olduğu gibi, bu önemli tarihte toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek mi, yoksa bu yıl farklı bir uygulama mı olacak, merak konusu. İşte detaylar...

İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor?

İstanbul'da toplu taşımaya yüzde 51.52'lik zam yapıldı. Peki, İstanbul'da toplu taşıma zammı başladı mı? İETT metro, otobüs, metrobüs kaç TL basıyor? İşte detaylar...

Emekli maaşında seyyanen zam düğümü: 8 bin 77 lira ek ödeme yapılacak mı? Kamu-Sen'den emekliye seyyanen zam talebi! 

Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zamın yetersiz olduğunu belirterek seyyanen zam talebinde bulundu. 2023 emekliye seyyanen zam var mı? İşte ayrıntılar...

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Art İnvest İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayrullah Mümin tarafından kuruldu.

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Güler ve Mümin Güler ortaklığında kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

İETT toplu taşıma ulaşım ücretleri tarifesinde son durum ne? İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

İstanbul trafiğinde her gün kullandığımız otobüs, metrobüs, metro, marmaray, gemi gibi ulaşım araçlarının ücret tarifesi herkesin gündeminde. Yakın zamanda açıklacak olan okullarla birlikte gözler bilet fiyatlarında. İşte, 31 Ağustos 2022 fiyat listesi

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

2022 İETT toplu ulaşım ücreti tarife listesi: Tam ve öğrenci aylık akbil ne kadar?

İstanbul'da geçtiğimiz ay itibariyle toplu ulaşım ücretlerine yüzde 40 oranında bir zam yapıldı. Bununla birlikte tam ve öğrenci aylık akbil (abonman) fiyatları da yükselmiş oldu. Toplu ulaşımı kullanan milyonlarca vatandaş, tam ve öğrenci akbil ücretlerin ne kadar olduğunu merak ediyor.

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Life Bina Yönetimi Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Mert Palavuz tarafından kuruldu.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Mümin Kahveci iett Haberi

Mümin Kahveci iett

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ile görüşen Polonya Heyeti özellikle metrobüs sistemi hakkında ayrıntılı bilgi alarak ülkelerinde sistemi uygulamak istediklerini söylediler. 

Ziyarete gelen ekiplerden bir diğeri ise Türk-Ürdün İş Konseyi Eş Başkanı ve Ürdün’ün Ticaret ve Sanayi Eski Bakanı, halen de Ürdün İşadamları Derneği Başkanlığını yürütmekte olan Senatör Hamdi Tabba’a oldu. Ürdün’ün başkenti Amman’da benzer bir metrobüs modeli geliştirmek istediklerini söyleyen Tabba’a, İETT’nin tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti. İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci ise “Ürdün bizim kardeşimizdir. Elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız” dedi.

Ziyaretin ardından metrobüslerde incelemelerde bulunan heyetler Kahveci’ye teşekkür etti. Hediyeleşmelerin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaretler son...