05 / 05 / 2024

Münevver Çakır

Münevver Çakır

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münevver Çakır tarafından 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakayalar Geri Dönüşüm Ambalaj Orman Ürünleri İnşaat Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Akın tarafından kuruldu.

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!

17 Ağustos Marmara Depremi nedeniyle açıklama yapan İTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ziyadin Çakır  İstanbul'da kentsel dönüşümde büyük değişim yaşandığını ancak henüz istenilen seviyede olmadığını dile getirdi. 

Küçük ev akımı turizm sektörünü de etkiledi!

Koronavirüs salgını ile başlayan küçük ev akımı turizm sektörünü de canlandırdı. Doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği bu akım yaşam standartlarını şekillendiriyor. 

Recai Çakır, Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak!

Turizmci Recai Çakır, detoks otel konseptini yurt dışına taşımaya hazırlanıyor. Mısır'da 100 milyon dolarlık otel kuracak Çakır, yurt dışında birçok proje hayata geçirmek için çalışmalara başladı.  

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. kuruldu!

Greenplast Global Kim.Mad.Ve Geri Dönüşüm Tesisleri Yatırım Araştırma Geliştirme İç Ve Dış Ticaret A.Ş. bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Irına Çakır tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Ziyadin Çakır: 5.8´lik deprem ciddi bir uyarıydı!

İTÜ Maden Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ziyadin Çakır yaptığı açıklamada, "Depremler önceden kestirilemez. Bunları da burada tartışmamızın gereği yok.  26 Eylül´de olan 5.8´lik deprem çok ciddi bir depremdi. Ciddi bir uyarıydı, bu bir şanstı" dedi.

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Cam Eğitim Hizmetleri Mücevherat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Havva Çakır tarafından kuruldu.

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

Recai Çakır Bodrum'da yeni projeye başlayacak!

Sianji Group Başkanı Recai Çakır, Gümüşlük, Turgutreis ve Yalıkavak'ta arazi geliştirme çalışmaları yaptıklarını belirtti. Recai Çakır hayata geçireceği yeni projelerde otel ve rezidanslara yer verecek.

Münevver Çakır Haberi

Münevver Çakır

TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Münevver Çakır tarafından 250 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kadıköy, Rasimpaşa Mahallesi'nde kuruldu. 


TMÇ Sosyal Hizmetler Otomasyon Nakliye İnşaat Peyzaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- Sosyal Hizmetler 1-Yurtiçi ve yurtdışında kamu kurum ve kuruluşlar ile özel şahıslara ait işyerlerinin  temizlik,  yıkama, ilaçlama, yemek pişirme ve yemek servisi hizmetlerini yerine getirmek. 2-Her türlü temizlik hizmetlerinden dolayı temizlik malzemelerinin üretimini alımını  satımını pazarlamasını yapmak. 3- Konusunu teşkil eden temizlik hizmetlerinden olan kentsel temizlik ve endüstriyel temizlik hizmetlerini yerine getirmek. 4- Her nevi  kozmetik kimyevi temizlik ürünleri deterjan ve sabun çeşitlerinin  alımı-satımı ve taahhüdü. Resmi kurumlar özel ve tüzel iş yerleri, siteler, sosyal tesisleri, park...