22 / 07 / 2024

münir özkök açıkmalamaları

münir özkök açıkmalamaları

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Basın Ekspres'te hayata geçirecekleri ve kamuoyunda Ala olarak bilinen projenin adını değiştireceklerini belirterek, projemizin detaylarını da yakında paylaşacağız" dedi.

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL isteniyor! 

Marmaris'teki Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL istendiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Kandilli Rasathanesi Müdürü açık açık söyledi! 7'nin üzerinde bir deprem yaşanacak!

Kandilli Rasathanesi Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Marmara Denizi içerisinde bir sismik boşluk olduğunu söyleyerek açık açık 7'nin üzerinde bir depremin meydana geleceğini açıkladı. 

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi, depremde 8 saniyede yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremleri büyük yıkıma neden oldu. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Said Bey Sitesi depremde sadece 8 saniyede yıkıldı.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

Bakanlık açıkladı! Personel alımının detayları belli oldu

Dışişleri Bakanlığı iş arayan vatandaşları sevindirdi. Güncel personel iş ilanlarını sürekli paylaşan bakanlık yeni bir personel alım ilanını daha açtı. Dışişleri Bakanlığı ortaöğretim mezunu 55 personel alımı yapacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prıma Materıa Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Burak Albayrak tarafından kuruldu.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

1 doların ne kadar olacağı belli oldu! Yastık altındaki dolarlar kabardıkça kabaracak! Görmedim duymadım demeyin!

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

İslam Memiş getirisi yüksek olacak yatırım aracını resmen açıkladı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, getirisi yüksel olacak yatırım aracını resmen açıkladı.Buna yatırım yapan köşeyi dönecek.

İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Marmara denizinde dün yaşanan deprem, İstanbulluları tedirgin etti. İstanbul'da büyük deprem olacak mı? Deprem bilimciden flaş açıklama! Büyük İstanbul depremi bu büyüklükte olacak! 

Aile Bakanlığı 2023 Şubat müjdelerini tek tek açıkladı! Hesaplara peş peşe yatırılan bu parayı görenler dört köşe oldu

Aile Bakanlığı 2023 Şubat müjdelerini tek tek açıkladı... Hesaplara peş peşe yatırılan bu parayı görenler dört köşe oldu... Hemen bakın...

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi! Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi... Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

münir özkök açıkmalamaları Haberi

münir özkök açıkmalamaları

Mar Yapı, bu yıl Basın Ekspres'teki projeleriyle yabancıları Türkiye'ye çekecek. Şirket, Tri G'de Dubaili bir grupla ortak olacak, Ala'da ise dünyaca ünlü bir tasarımcı ile çalışacak Kuyumculuk sektöründen gayrimenkule adım atan ve 2006 yılından bu yana özellikle Güneşli bölgesinde gerçekleştirdiği projelerle tanınan Mar Yapı, yeni projelerini peş peşe hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu yıl yalnızca Güneşli-Basın Ekspres hattı değil İstanbul'un Gaziosmanpaşa, Sefaköy gibi bölgelerine uzanacak olan Mar Yapı, İstanbul dışında da Bodrum'da üç proje hedefliyor. 



Ala'nın adı değişiyor Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, Basın Ekspres'te hayata geçirecekleri ve kamuoyunda Ala olarak bilinen projenin adını değiştireceklerini belirterek, "Yurt dışından önemli bir marka ve dünyanın en ünlü tasarımcılarımdan birinin imzası ile hayata geçireceğimiz projemizin detaylarını da yakında paylaşacağız. Projenin ne zaman...