15 / 05 / 2024

Münir Özkök özgeçmiş

Münir Özkök özgeçmiş

Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Münir Özkök kimdir? Münir Özkök, Mar Yapı ile hangi projeleri hayata geçirdi? Mar Yapı'nın yeni projeleri nelerdir? İşte yanıtı...

Kiracılar aman dikkat! Konut sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?

Kiracı ile ev sahibi ilişkisinde sık sık 'Konut sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?' sorusu gündeme geliyor. İşte kiracının ve ev sahiplerinin hakları...

Herkes emlakçılık yapabilir mi? Emlakçı olmak için ne yapmak gerekir?

Emlakçılık kanunun çıkmasıyla birlikte, emlakçı olma süreçleri ve şartları düzenlenmiştir. Peki artık herkes emlakçı olabilecek mi? Emlakçı olmak için üniversite okumuş olmak şart mı? Emlakçılık sertifikası nedir? İşte emlakçı olmak isteyenler için tüm cevaplar haberin devamında…

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dibak Mühendislik Mimarlık Danışmanlık Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Barış Özge Kılıç ve Dilruba Yağmur Kılıç ortaklığında kuruldu.

YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK destek bursuna zam geldi mi 2023? YÖK bursu ne kadar oldu?

YÖK bursu gündemde yer alan konulardan biridir. YÖK bursuna zam mı geldi? YÖK bursu ne kadar oldu? İşte YÖK bursuna dair detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

En düşük emekli maaşının 7 bin 500 liraya yükseltileceğinin açıklanmasının ardından gözler sosyal destek ödemelerine çevrildi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım yardımına ek zam gelecek mi?

Çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Başvuran PTT'den anında alabiliyor! Anne babalar hemen bakın!

Bakanlık tarafından dar gelirli haneler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapılıyor. Peki çocuk yardımına Nisan zammı geldi mi? Çocuk destek bileşenine nasıl başvurulur? 

Memur maaşına ek zam yapılacak mı? En düşük memur maaşı yükselecek mi? Hemen bakın!

'Memura ek zam var mı?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki memur maaşına ek zam yapılacak mı? En düşük memur maaşı yükselecek mi?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi? Sosyal destek alanlar hemen bakın! Yeni maaşlarda şok!

Önce en düşük emekli maaşlarında ardından da ikramiyelerde artışa gidilmesi, akıllara sosyal destek ödemelerini getirdi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına zam gelir mi?

EYT emeklisi maaş promosyonu alacak mı? EYT'lilere promosyon verilecek mi? Dikkat! Bankalar...

Geçtiğimiz aylarda sık sık gündem olan emekli maaş promosyonu, EYT düzenlemesi ile beraber yeniden konuşulmaya başlandı. Peki EYT'liler maaş promosyonu alacak mı? EYT'lilere promosyon verilecek mi? Hemen siz de kontrol edin!

Kripto para yatırımcıları dikkat! 2023 kripto para yılı mı olacak? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi?

Milyonlarca kripto para yatırımcısı 2023’te piyasaların nasıl olacağını merak ediyor. Peki 2023 kripto para yılı olabilir mi? Bitcoin yeni bir rekor kırabilir mi? İşte merak edilen soruların yanıtları…

Ev sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi? İşte detaylar!

Kiracılar ve ev sahipleri haklarını öğrenmelidir. Pek çok kiracı haklarını yarım yamalak biliyor. İşte bu durumda da bazı sorular ortaya çıkıyor. Onlardan biri de “Ev sahibi kendim oturacağım diye kiracıyı çıkarabilir mi?” İşte detaylar!

Gümüş altının yerine mi geçiyor? Görenlerin ağzı açık kaldı! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi 

Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının diğer değerli metallere göre daha yüksek olması ile altına olan talep azalmaya başladı. Gümüş eolan talep yükselmeye başladı. Gümüş altının yerine mi geçiyor? Gümüş fiyatları bugün ne kadar

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Münir Özkök özgeçmiş Haberi

Münir Özkök özgeçmiş

Münir Özkök kimdir?

Münir Özkök, Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı. Çocukken babasının Marputçular Çarşısı'ndaki manifatura dükkânında çalışan Münir Özkök daha sonra 1967 yılında abisiyle beraber Kapalıçarşı'da ufak bir kuyumcu dükkanı açtı. 


1983 yılında imalat yapmaya karar veren Özkök, Çemberlitaş'ta altın takı imalatı yapmak için iki-üç makinelik ve 20 kişilik küçük bir atölye kurdu. 


Midas Hediyelik Eşya Sanayi ve Ticaret Aş.’yi bu şekilde kurumsallaştırdı. Münir Özkök, 2000'li yılların başında Artaş İnşaat'ın sahibi Süleyman Çetinsaya ile birlikte gayrimenkul sektörüne adım attı. Birlikte Özsaya İnşaatı kurdu. Özkök ve Çetinsaya, 2006'da ortaklıklarını bitirdi ve aynı yıl içinde Özkök, Mar Yapı’yı kurdu. 


Münir Özkök daha sonra hidroelektrik santralleri kurmaya başladı ve bu projeler için de Maraş Enerji adıyla bir şirket kurdu. 


Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, gayrimenkul...