30 / 04 / 2024

Münür Şahin osmaneli

Münür Şahin osmaneli

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kimdir? Münür Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Münür Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Münür Şahin...

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Bilecik Osmaneli'deki 150 konağın restorasyonu 2022'de bitecek!

Bilecik Osmaneli'ndeki tarihi konakların restorasyonla turizme kazandırılmasına yönelik çalışmalar, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde de devam etti. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tescilli 150 konağın restorasyonunu 2022 yılında tamamlamayı planladıklarını dile getirdi.

Bilecik Osmaneli’nde tarihi konaklar restore edilecek!

Bilecik’in Osmaneli ilçesindeki tarihi konaklar, gönüllü üniversite öğrencilerinin röleve çalışmaları ile restore ediliyor. Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, tarihi konakların öğrencilerin çalışma atölyesi olduğunu ifade etti...

Bilecik Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde yapımı hızla devam eden Toplum Sağlığı Merkezi'nin inşaatı yükseliyor. Belediye Başkanı Münür Şahin, inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M N R Metal Hurda Yıkım Harfiyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Münür Üstündağ tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi kentsel dönüşümü görüştü!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında yapılan toplantıda kentsel dönüşüm görüşüldü

Hollanda'nın tren ulaşımına rüzgar desteği!

Hollanda, 2018 yılına kadar tren ulaşımında kullanacağı enerjisinin tümünü rüzgar santralleriden karşılayacak. Hollanda ulaşımdaki raylı sistemlerinde gereken enerjinin yüzde 100'ünü rüzgar enerjisinden karşılanacağını duyurdu.

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Haziran'da açılacak!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Hazir

Vatan Plastik'in ilk fabrikası Bilecik'te açılacak!

Münür Şahin, Osmaneli'nin sanayileşmedeki gelişmelerinden bahsederek, bazı fabrikaların yer alımına devam ettiğini, Gök inşaat ve Delta Plastik Fabrikalarının yatırımlarını tamamladığını Vatan Plastik'in ise ilk fabrikasını Haziran ayında açacağını duyurd

Bilecik Osmaneli projeleri örnek alınan ilçe oldu!

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı açıklamada Osmaneli ve 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimlerle ilgili değerlendirmede bulundu.

Münür Şahin kimdir?

Bilecik Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin kimdir? Münür Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Münür Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Münür Şahin...

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, İstanbul Valisi Vasip Şahin'i ağırladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Vali Yardımcısı Haluk Nadir ile birlikte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç'i makamında ziyaret ederek İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Müşterek tapu nasıl alınır?

Müşterek tapuda, hak sahibi kişiler söz konusu olan gayrimenkul üzerinde belirli paylara sahip paydaşlar, paylarını devretme, renhetme ve haczettirme hakkına sahip oluyor. Peki, müşterek tapu nasıl alınır?

Münür Şahin osmaneli Haberi

Münür Şahin osmaneli

Münür Şahin kimdir?

Münür Şahin,  1956 yılı Osmaneli doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Osmaneli'de, liseyi Bilecik Ertuğrulgazi Lisesi fen bölümünde tamamladı. Daha sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne kayıt oldu ve bölümünü birincilikle bitirdi. Yine aynı üniversitede Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı.


1976 yılından bu yana iş hayatının içerisinde bulunan Münür ŞAHİN, 21 yıl Koç grubunda üst düzey yöneticilik yaptı. 2001 yılında kendi işini kurmak üzere emekli oldu ve Bilecik'te tek Yeminli Mali Müşavir olarak iş hayatına devam etti. 


Uluslararası bağımsız denetim yetkisine sahip olan Münür ŞAHİN, Bilecik'te Organize Sanayi Bölgelerinin ve  Ticaret ve Sanayi Odası'nın kurumlar vergisinin ilk sırasında yer alan şirketlerin denetim ve danışmanlığını yaptı. Gelir vergisi sıralamalarında her dönemde üst sıralarda yer aldı.


İş hayatının yanısıra spor faaliyetleri ile...