06 / 05 / 2024

munzur çayına hes mi yapılacak

munzur çayına hes mi yapılacak

Munzur Çayı üzerine yapılması planlanan baraj ve HES'lere ait imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Danıştay 10. Dairesi, 2013 yılında ÇED raporu olmadan projeye onay ve izin verilemez" kararı vermişti

Yapı Kredi açıkladı! Yapı Kredi'den emeklilere mayıs ayına özel promosyon fırsatı...

Yapı Kredi mayıs ayına özel emekli promosyonları için yeni kampanyalarını duyurdu. Buna göre, Yapı Kredi emekli promosyonları ne kadar oldu? Yapı Kredi emekli promosyon yenileme nasıl yapılır?

Ford Focus'tan nisan ayına özel indirim! Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Ford otomobil markası, Focus modelinde nisan ayına özel indirim kampanyası başlattı. Ford Focus fiyatı ne kadar? Ford Focus fiyatı kaç lira? Ford Focus fiyat listesi Nisan 2024!

Opel'den tüm modellerde "Nisan" ayına özel kredi seçenekleri!

Opel Türkiye nisan ayına özel kredi seçeneklerini açıkladı. Hangi Opel modelinde ne kadar kredi kullanılacağı ve vade süreleri belli oldu.

Skoda'dan 12 ay sıfır faiz kampanyası! Mart ayına özel fiyatlar! 30 Mart 2024 Skoda Fabia fiyat listesi

Skoda Mart ayına özel 100 bin TL kredi ve 12 ay vade imkanı sunuluyor. Peki 30 Mart 2024 Skoda Fabia'nın fiyatı ne kadar?  30 Mart 2024 Skoda Fabia fiyat listesi...

Luxera'dan mart ayına özel seçili projelerde vade farksız ödeme avantajı!

Luxera Gayrimenkul mart ayına özel dönüşü muhteşem olacak fırsatını duyurdu. Luxera'nın en değerli projelerinde yüzde 25'e varan indirim ve vade farksız ödeme kolaylığı devam ediyor.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Luxera Nevbahar Kayaşehir'de mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Luxera Nevbahar Kayaşehir projesinde mart ayına özel yüzde 25'e varan indirim kampanyası başladı. Mayıs ayında teslim edilmesi planlanan projede son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

Dilasa Orman'da Şubat ayına özel yüzde 14 indirim fırsatı!

Sahiplerine 18 ay sonra teslim edilecek olan Dilasa Orman projesinde Şubat ayına özel yüzde 14 indirim imkanı sağlanıyor. Örnek dairelerin tamamlandığı projeden 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. 

Ev sahibi ve kiracı davaları kördüğüm oldu! Kiracı mağduru doktor: 'İhtiyaçtan dolayı açtığım davanın 20. ayına girdik!'

Fahiş kira sebebiyle büyüyen ev sahibi ile kiracı anlaşmazlıkları resmen kördüğüm olmuş durumda. Uzman Doktor Dağıstan Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda davanın 20. ayına girdiklerini belirtti ve "Umarım bir gün şu eve kavuşurum artık" dedi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Renault Clio'da ocak ayına özel dev kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade fırsatı başladı!

Renault, Clio otomobil markası için ocak ayına özel dev kampanya başlattı. Kampanyada, 200 bin TL kredi, 12 ay vade ve yüzde 1,99 faiz oranı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor.

Beko'dan ocak ayına özel seçili TV'lerde indirim fırsatı!

Beko'dan seçili televizyonlarda efsane bir kampanya geliyor. Beko, ocak ayına özel seçili televizyonlarda indirim kampanyası yaptığını açıkladı. Buna göre, kampanya 1-15 Ocak 2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır. İşte kampanyaları seçili ürünün detayları...

Arçelik kombilerde ocak ayına özel 2.000 TL'ye varan indirim...

Arçelik, ocak ayına özel seçili kombilerde 2.000 TL'ye varan indirim kampanyası sunduğunu açıkladı. İşte kampanyalı ürünler haberin ayrıntıları... 

munzur çayına hes mi yapılacak Haberi

munzur çayına hes mi yapılacak

 Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) olumlu raporu alınmadan Munzur Çayı üzerine kurulması planlanan dört baraj ve altı HES projesi için 1983 yılında Devlet Su İşleri tarafından Tunceli-Munzur Projesi Master Planı raporu hazırlandı.

Hazırlanan plan çerçevesinde Konaktepe Barajı'na 2010 yılında lisans verilince, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından Munzur Çayı  üzerine yapılması planlanan dört baraj ve altı HES projesi için, ‘üstün kamu yararı kararı’ kararı alındı. Karardan sonra Munzur Çayı üzerine yapılması planlanan baraj ve HES projeleri Munzur Vadisi Milli Parkı Uzun Devreli Gelişme Planı’na işlendi. Plan Temmuz 2012 tarihinde dönemin Çevre ve Orman Bakanlığı’nca onaylanarak yürürlüğe girdi. Dört baraj ve altı HES projesine itiraz eden bölge halkı baraj ve HES projelerinin iptal edilmesi için Ankara 3. İdare Mahkemesi’ne başvurdu.

DANIŞTAY,...