30 / 04 / 2024

Muradiye Şelalesi yeni proje

Muradiye Şelalesi yeni proje

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Manisa, sanayideki gücünü yeni OSB’lerle artıracak!

Manisa’da yeni OSB’ler kurulması planlanıyor. Bölgenin en önemli sanayi üsleri arasında yer alan Muradiye Islah OSB, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla ‘ıslah’ ibaresinden kurtulurken, Saruhanlı Karma OSB’nin fizibilite çalışmalarına geçildi.

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

Muradiye Şelalesi çevresine dev proje!

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Muradiye için yeni imar planı bekleniyor!

Yunusemre Belediyesi Kasım ayı meclis toplantısında Gündeme gelen Muradiye Mahallesi’nin imar planı, meclis üyeleri arasında tartışmalara neden oldu.

Manisa Muradiye'de toplu açılış töreni düzenlenecek!

Başbakan Davutoğlu bir dizi toplu açılışlar gerçekleştirmek üzere 25 Mart Cuma günü Manisa’ya geliyor. Başbakan, Muradiye Mahallesi'nde yeni yapılan 5 bin kişilik spor salonunda, saat 13.30'da düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak.

Kurugöl Tabiat Parkı için yeni düzenleme yapılacak!

Samandere şelalesi ile birlikte işletme hakkı Düzce belediyesine geçen Kurugöl Tabiat Park alanında yeni düzenlemeler yapılacak. Düzce belediyesi yaklaşık 22 hektarlık alanda turistik, sosyal ve sportif aktivite alanları hazırlayacak.

Ağaran Şelalesi turistlerin yeni gözdesi oldu!

Rize Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, yöre halkının yanı sıra son zamanlarda yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Ağaran Şelalesi turistlerin yeni gözdesi oldu!

Rize'nin Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, kentin gürültüsü ve sıcak havasından bunalan turistlere doğal ortamda piknik yapmanın yanı sıra göletlerde yüzerek serinleme fırsatı da sunuyor.

Orhangazi Jandarma Komutanlığı yeni yerine taşındı!

Bursa Orhangazi Jandarma Komutanlığı, uzun yıllardır hizmet verdiği Cumhuriyet Alanı'ndaki binasını boşaltarak Muradiye Mahallesi'ndeki yeni yerine taşındı. Komutanlığın yeni binasında, 12 daireli lojman da bulunuyor...

Denizli'deki Güney Şelalesi yeni çehresiyle turizme hazırlanıyor!

Milli Parklar Genel Müdürlüğü' nün tabiat anıtı olarak tescil ettiği Denizli' deki Güney Şelalesi, 'heyelan' la yıkılması ve yerinin değiştirilmesinin ardından eski görünümüne kavuşmaya başladı...

Van Muradiye'de 1 milyon 329 bin 354 liraya 5 katlı bina!

Muradiye Belediye Başkanlığından verilen ilana göre Van Muradiye Yenişehir'de yer alan 16 daire ve 13 iş yeri olan 5 katlı bir bina 1 milyon 329 bin 354 liraya açık artırma usulü satılacak...

Rize Köprübaşı'na yeni köprü yapılıyor!

Rize Merkeze bağlı Muradiye Muradiye beldesi Yeşildere Mahallesi ile Köprübaşı Mahallesini birbirine bağlayacak yeni bir köprü yapılıyor

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Muradiye Şelalesi yeni proje Haberi

Muradiye Şelalesi yeni proje

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Osmanlı Padişahı 4. Murat'tan adını alan ve sahip olduğu doğal güzelliklerle her mevsim ziyaretçilere görsel şölen sunan Van'ın önemli turistik değeri Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Kent merkezine 80 kilometre mesafedeki Bendimahi Çayı üzerinde bulunan Muradiye Şelalesi, 20 metre yükseklikten akan suyuyla yaz ve kış aylarında fotoğraf tutkunlarının vazgeçilmez mekanları arasında bulunuyor.

İsmini Osmanlı Padişahı 4. Murat'tan alan şelale, her mevsim ayrı bir manzarayla doğaseverlerin karşısına çıkıyor.

Türkiye'nin önemli güzelliklerinden biri olan şelale, ilkbahar mevsiminde rengarenk çiçekleriyle yüzünü gösterirken, kış aylarında Pamukkale travertenlerini andıran buzdan kristalleriyle yerli ve yabancı turistlerin de ilgi odağı oluyor.

Çay üzerindeki yaklaşık 50 metre uzunluktaki asma köprüyle seyrine doyumsuz görüntü oluşturan şelalenin turizme istenilen düzeyde hizmet...