21 / 05 / 2024

murat ağbaba ege palas hotel

murat ağbaba ege palas hotel

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine, turizm sektörüne 1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak başlayan Murat Ağbaba getirildi.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılgül İnşaat Ve Elektrik Elektronik Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Çağlar tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Celal Şengör resmen uyardı: Türkiye ciddi bir deprem tehdidi altında! Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti!

Prof. Dr. Celal Şengör, Türkiye’nin farklı bölgelerinin deprem riski altında olduğuna dikkat çekti ve yaptığı açıklamada Ege ve Doğu Anadolu'yu işaret etti. İşte Şengör'ün o açıklamaları...

Emekliye 15 bin liralık bayram ikramiyesi resmen Meclis'te! Emeklilere bayram öncesi bomba haber!

CHP Malatya Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Veli Ağbaba, Kurban Bayramı'nda emekli ikramiyelerinin 15 bin lira olarak ödenmesi için kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinde ekmek aslanın ağzında! Esnaf feryat etmeye başladı

Zelzelenin ardından harabeye dönen bölge de esnaf en çok etkilenenler arasındaydı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2023'ün Ocak ve Şubat aylarında 23 bin 592 esnafın iflas ettiğini belirtti.

Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne can suyu olacak! 

Orta gelirlilere dönük, "Yeni Evim” isimli konut kampanyası ile ilgili son dakika detayları peş peşe resmen açıklandı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, yeni konut finansman modeli ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Asiler İnşaat Metal Elektrik Makina Tekstil Limited Şirketi Kuruldu!

Asiler İnşaat Metal Elektrik Makina Tekstil Limited Şirketi Ümraniye'de Murat Çağlayan tarafından kuruldu!

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esg Restoran Turizm Gayrimenkul Ve İnşaat Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Ege Çiftsüren tarafından kuruldu.

Buğday'da 2022 alım taban fiyatı açıklandı! TMO'ya sürpriz yaptı 7 liraydı...

Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarının taban fiyatına ilişkin yapacağı açıklama çiftçiler nezdinde merakla beklenirken ilk fiyat açıklaması Ege'den geldi. Karakılçık türü buğdayın alım fiyatı açıklandı. Çiftçiler 8 liraya "iyi" diyordu bakın kaç para oldu?

Pandemide milyoner sayısı yüzde 53 arttı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sürekli yükselen milyoner sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, milyoner sayısının salgından beri yüzde 53 artış gösterdiğini belirtti.

Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Egeşehir Sitesi nerede inşa ediliyor? Egeşehir Sitesi projesinde kaç konut var? Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Egeşehir Sitesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Veli Ağbaba'dan inşaat malzemelerinin fiyatlarına ilişkin açıklama!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, inşaat sektöründe yaşanan krizle ilgili değerlendirmeler yaptı. Türkiye ekonomisinin inşaat sektörüne büyük ölçüde bağımlı olduğunu altını çizen Ağbaba, inşaat malzemelerinin fiyatlarına değindi "Bir yılda yüzde 100'ü aşan artışlar var” dedi.

murat ağbaba ege palas hotel Haberi

murat ağbaba ege palas hotel

Ege Palas Oteli'nde bir süredir boş olan Genel Müdürlük görevine deneyimli turizmci Murat Ağbaba getirildi. Murat Ağbaba, 7 Ocak 1963'te Eskişehir'de doğdu. İlk Okulu İstanbul'da Özel Güneş Koleji, Lise'yi Özel Tahran Koleji'nde okuyan Ağbaba, Ankara'da Turizm Ticaret Yüksek Öğretmen Okulu'nu bitirdi. 


Tecrübeli bir isim 

1990-1993 yıllarında Marmaris İçmeler Villa Mar Otel'de Genel Müdür olarak turizm sektöründeki görevine başlayan Ağbaba, İstanbul NightSoup'ta İşletme Müdürü, 1997-2001 arasında YKM Konak - İzmir'de Halkla İlişkiler Müdürü, 2001-2003'te Bintur'da Satış - Pazarlama Müdürü, 2003- 2007'de Karaca Otel'de Genel Müdür Yardımcısı, 2007- 2010'da Balçova Termal Tesisleri'nden Genel Müdür Yardımcısı, 2010-2015 Kaya İzmir Thermal'de Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 


Milliyet...