22 / 07 / 2024

Murat Alişan denizli

Murat Alişan denizli

Denizli'nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki Murat Alişan'nın Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Denizli'den aldığı çeyrek bilete büyük ikramiye isabet etmesinin memleketinde yarattığı heyecanın yankıları sürüyor.

Kripto fenomeninden çarpıcı açıklama: Şu anda ucuz kalan bir sektör varsa bu GYO ve çimentodur!

Kripto fenomeni  Murat Ali Calman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu anda ucuz kalan bir sektör varsa bunun GYO ve çimento olduğunu söyledi.

Ev ve araba alacaklara 'Almayın' uyarısı: Tarihte görülmemiş bir ralli geliyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, ev, araba alacaklara, yatırım yapacaklara bir son dakika uyarısında bulundu ve "Tarihte görülmemiş bir ralli geliyor" dedi. İşte o paylaşım...

Kayseri'de 6 milyonluk konutun kira getirisi 25 bin iken, İstanbul'da 4.5 milyon TL'lik konutun kira getirisi 30 bin TL

Kripto fenomeni  Murat Ali Calman yaptığı paylaşımda Kayseri'de dairenin 6 milyon TL, kira getirisinin aylık 25 bin TL, Ümraniye'de 20 yıllık dairenin 4.5 milyon TL, kira getirisinin aylık 30 bin TL olduğunu söyledi.

Bankalardan altın alanlar yandı! 'İstediğin zaman fiziki olarak al, masraf yok' diyorlar! Sakın inanmayın!

Yatırımcılar bankalararası ve Kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Kapalıçarşı altın alış satış fiyatı ile bankalardaki fiyatlar farklılık gösteriyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, bankalardan altın almayı düşünenlere 'sakın inanmayın' diyerek uyardı.

Ünlü kripto fenomeni konut almak isteyenler için 'Bu şartlara dikkat' diyerek, tarih verdi! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  "2024 temmuz ayı itibarıyla konutta yeniden alıma uygun diyorum" dedi.

Uzmanından korkutan açıklama: Yerli yatırımcı perişan! Kripto düşüyor, gram altın yükselmiyor, faiz yetmiyor!

Milyonlarca yatırımcı elindeki parasını değerlendirmek için çeşitli yatırım araçlarına yöneliyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, piyasalardaki son gelişmeleri değerlendirerek yerli yatırımcının perişan halde olduğunu söyledi. 

Evini ve arabasını satan parasını TL'de mi tutuyor?

Türk Lirası döviz kurları karşısında değer kaybederken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 'TL'ye güven var mı?' sordu. Peki vatandaş ne yanıt verdi.

Ünlü kripto fenomeni uyardı: Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!

Altın fiyatlarındaki son durum pek çok yatırımcı tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Bayram öncesi dolar ve gram altın alırsan zarar edersin!" dedi.

Ünlü kripto fenomeni: İçinde kiracı olan ne kadar konut ilanı varsa yüzde 50'sini teklif edin!

Konut fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Sarı sitede ne kadar içinde kiracı olan konut ilanı varsa yüzde 50'sini teklif edin. Kabul etmezse dönün gidin" dedi

Ümraniye'deki 2+1 konut fiyatı Londra ile yarışıyor: Hala 'konutta fırsat' diyenler var!

Merkez Bankası tarafından açıklanan rakamlara göre,  Konut Fiyat Endeksi (KFE), Mart ayında aylık yüzde 1,2 ve yıllık yüzde 52 yükseldi. Peki konut almak için doğru zaman mı? Kripto fenomeni Murat Ali Calman, konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

500 bin TL'ye alınan ev satılırken, yüzde 30-40 oranında kazanç vergisi ödenecek!

Konutta yapılacak yeni düzenlemeler sosyal medyada sık sık gündem oluyor. Kripto fenomeni Murat Ali Calman, konutta yeni vergi düzenlemeleri ile ilgili bir hesap yaptı ve paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Konutla ilgili yeni düzenlemelere uzmanından tavsiye: Krediler değişken olmalı!

Konut piyasasıyla ilgili yeni düzenlemeler geliyor. Evin rayiç bedeli ile satılması ve birden fazla evi olanlara ek vergi getirilmesi gibi düzenlemeler gündeme gelirken, uzman isim Murat Ali Calman bunlara ek olarak ' krediler değişken olmalı' tavsiyesinde bulundu.

Konut sektöründeki yeni düzenlemeyle ilgili uzmanı açıkladı! Komik rakamlarda rayiç bedel gösterilemeyecek!

Birden fazla konutu olanları yakından ilgilendiren yeni vergilendirme sistemiyle ilgili Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan değerlendirme geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Murat Alişan denizli Haberi

Murat Alişan denizli


Denizli'nin Çal ilçesinde 21 yaşındaki Murat Alişan'nın Milli Piyango'nun yılbaşı özel çekilişi için Denizli'den aldığı çeyrek bilete büyük ikramiye isabet etmesinin memleketinde yarattığı heyecanın yankıları sürüyor. "2692160" numaralı çeyrek bilete piyangonun vurmasının ardından Murat Alişan, iki gün önce Çal ilçesinin Akkent mahallesinde görüldü, ardından ailesiyle birlikte yine kayıplara karıştı. Denizli kent merkezinde bir yakınının yanında olduğu öğrenilen Murat Alişan'ın komşuları ve Akkent mahalle halkı, milyonerden para beklentisinde olmadıklarını, Akkent'e yatırım istediklerini söyledi.


Kimseyle görüşmüyor

Alişan, parayı çektikten sonra cep telefonuyla selfie çektirmiş, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına koymuştu. Murat Alişan ayrıca facebook sayfasında lüks bir otomobil ve para fotoğrafını paylaşması dikkat çekti. Kendisini arayanlarla kesinlikle yüzyüze görüşmeyen Alişan'ın ailesiyle birlikte oturduğu evin kapısına kilit vuruldu. Evin önünde Alişan'ın kullandığı minibüs aynı yerinde...