06 / 05 / 2024

Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi adres

Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi adres

Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi, Murat Altun Müdürlüğü'nde, 50 bin lira sermaye ile 2 Şubat 2015'te Çekmeköy'de kuruldu.

Kıbrıs'ta emlak vergilerinin tamamı okullar için kullanılacak! 

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, emlak vergilerinin tamamının okullar için harcanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Osman Şevki Aydemir ve Ahmet Seven ortaklığında kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Altun Group Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Orhan Kaya tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşümde 2021'de neler değişti?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  "Emlak Katılım Bankası Kentsel Dönüşüme İlişkin 3 Ana Finansman Çözümü" başlıklı basın açıklamasında bulundu. Murat Kurum, açıklamada, kentsel dönüşüm kapsamında yapılan çalışmaları aktardı...

Murat Kurum'dan Emlak Katılım Bankası açıklaması!

kentsel dönüşüm yönetmeliğine ilişkin bilgi veren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Emlak Katılım Bankası detaylarının kamuoyuyla paylaşacağını söyledi.

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artea İleri Yapı Teknolojileri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Altunç, Seyit Fatih Altunç, Seyit Murat Altunç ve Seyit Ömer Altunç ortaklığında kuruldu.

Emlak Katılım Bankası 21 Mart'ta faaliyete başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emlak Katılım Bankası'nın 21 Mart itibarıyla bankacılık faaliyetlerine başlayacağını açıkladı.

Emlak Bankası kısa zaman içinde açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Emlak Bankası kısa zaman içerisinde yeniden halkımızın hizmetinde olacak." dedi...

Emlak Bankası için çalışmalar hızlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Emlak Bankası ile sektöre ve gayrimenkul ile alakalı işlere destek olmak adına ithal malların burada üretilmesini sağlamak adına hızlı bir kuruluş süreci işletiyoruz." dedi.

Murat Kurum, Emlak Konut Başkanlığı'ndan istifa etti!

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandığından görevinden istifa etti. 

Emlak Konut 2018'de yeni kampanya yapacak mı?

84 ay 0 faiz kampanyasında sunulan alternatiflerin oldukça iyi olduğunu söyleyen Murat Kurum, "Emlak Konut adına yaparız ama şu an için başka bir kampanya yapmayı düşünmüyoruz." dedi.

Fındık fiyatları emlak sektörünü de vurdu!

Emlak Danışmanı Murat Çebi, "Emlak sektörü, fındığa otomatikman endeksli çünkü Ordu’nun ekonomisini fındık çeviriyor." dedi.

Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi adres Haberi

Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi adres

Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi, Murat Altun müdürlüğünde, 50 bin lira sermaye ile 2 Şubat 2015'te kuruldu.


Murat Altun Emlak Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Otomotiv Sanayi Anonim Şirketi iş konusu:1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6.