28 / 04 / 2024

Murat Aydınlı

Murat Aydınlı

Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi, Kürşat Çoşkun Ufuk, Murat Aydınlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da Fikirtepe, Merdivenköy Mahallesi, Mandıra Caddesi'nde kuruldu.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Aydınlı Grup, Vadistanbul ortaklığından çıkarıldı!

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan Ömer Faruk Kavurmacı'nın sahibi olduğu Aydınlı Grup, Vadistanbul projesinde ortaklıktan çıkarıldı.

Aydınlı Grup Vadistanbul'un ortaklığından ayrıldı!

İstanbul – Ayazağa’da, Evyap Holding’e ait arsa üzerinde geliştirilen Vadistanbul’un yüklenicilerinden Aydınlı Grup, gördüğü lüzum üzerine proje ortaklığından ayrıldı.

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatlar!

DKY Lokum Evler Aydınlı fiyatları 2+1'lerde 440 bin TL'den başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ödeme fırsatı sağlanıyor...

Aydınlı Grup'tan FETÖ soruşturmasına dair açıklama!

Aydınlı Grup, FETÖ operasyonlarıyla ilgili şirkette yapılan aramalar ve bazı yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin açıklama yaptı...

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding sahiplerinin mal varlıklarına el konuldu!

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik baskınlarda aralarında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nın da bulunduğu çok sayıda şirkette arama yapılıyor. Savcılık, haklarında gözaltı kararı verilen işadamlarının mal varlıklarına el konulması kararı verdi.

Aydınlı Grup ve Eroğlu Holding'e FETÖ operasyonu!

Fethullahçı Terör Örgütü'nün iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında TUSKON ve üye şirketlere operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında Aydınlı Grup, Eroğlu Holding ve Güllüoğlu Baklavaları'nda da arama yapılıyor.

Aydınlı yatırımcıların 5 sulama projesine 106 bin lira destek!

Aydınlı yatırımcılar tarafından "Bireysel Sulama Makine ve Ekipman Alımlarının Desteklenmesi" programı kapsamında başvurusu yapılan 5 adet başvuru kabul edildi.

Trabzon Aydınlıkevler'e park inşa edilecek!

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde yapılacak park alanında incelemelerde bulundu. Genç, Aydınlıkevler Mahallesi'nde park yapımı için ihaleye çıkıldığını belirtti.

Lokum Evler Aydınlı konut fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı konut fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Lokum Evler Aydınlı projesinde sıfır peşinat ve sıfır faizle ödeme seçenekleri sunuluyor...

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları!

Aydınlı Lokum Evler satış fiyatları 430 bin liradan başlıyor. 744 konuttan meydana gelen Lokum Evler projesinde daire teslimleri Mart 2017 tarihinde gerçekleştiriliyor...

Sivrihisar Aydınlı-Çeltik Yolu yenileniyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ilçe kırsalında yaptığı yol çalışmaları kapsamında Sivrihisar İlçesine bağlı Ballıhisar, Ahiler, Aydınlı ve Çeltik grup yolundaki yenilemeleri aralıksız sürdürüyor.

Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi!

Dairelerin 1+1'den 4+1 'e kadar değiştiği proje İstanbul Bağcılar'a bağlı Güneşli'de yer alıyor. Aydınlı-Metal Yapı Konut Güneş Tepe İstanbul Projesi yaklaşık 2 bin konuttan oluşacak.

Murat Aydınlı Haberi

Murat Aydınlı

Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi, Kürşat Çoşkun Ufuk, Murat Aydınlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Kürşat Çoşkun Ufuk ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ise Murat Aydınlı olarak belirlendi. 


Selimoğlu Pana Yapı Konut Anonim Şirketi iş konusu; 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Konutlar, Toplu konut ve...