13 / 05 / 2024

Murat Babayiğit

Murat Babayiğit

Babayiğit Turizm Gıda Tekstil ve Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi, Murat Babayiğit Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit, Engin Yücel ve İbrahim Tayfun Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümden hak sahibi olanlar dikkat! Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ödemeler için tarih verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Elazığ ve Malatya depremzedelerine müjdeyi verdi. Kentsel dönüşüme giren konutlara 18 ay eşit faizle sahip olunabilecek. İşte detaylar…

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit tarafından kuruldu.

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4a Yiğit Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yiğit, Murat Yılmaz ve Serkan Andiç ortaklığında kuruldu.

Prepera Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prepera Turizm Yatırım Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül ve Yavuz Babayiğit ortaklığıyla kuruldu. 

Avrupa Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yiğit ve Oke Thomas Henriksen ortaklığıyla kuruldu... 

Babayiğit Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Babayiğit Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hami Babayiğit ve Elfesiya Kılıç ortaklığında kuruldu. 

İmran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmran Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taşımacılık Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Cuna Babayiğit imzasıyla kuruldu.

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Groups Yapı İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi,Murat Yiğit, Abdelkareem Mag, Ahmed Mamadouh A ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Murat Yiğit, Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları anlattı!

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. ( AKEDAŞ ) Genel Müdürü Murat Yiğit, şirketin Kırcami imar süreciyle ilgili yatırımları konusunda bilgi verdi

H. Murat Çelik: Tüp geçit projesi 3,5 milyarı gömmektir!

İzmir'e yapılmak istenen 'Körfez Tüp Geçit Projesi'nin birilerinin canı istiyor diye yapılamayacağını, ekonomik rasyonalitesinin olmadığını belirten Akademisyen Prof. Dr. Hüseyin Murat Çelik, 'Bu proje İzmir'in ilk 10 önceliği bile değildir.

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Her Zemin Kaplama Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necmettin Babayiğit, Mesut Babayiğit, Mansur Babayiğit tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Tekfen Holding yeni yönetim kurulu başkanı Murat Gigin oldu!

Tekfen Holding’in son yapılan yönetim kurulu toplantısında, grubun kurucu ortaklarından ve aynı zamanda Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nihat Gökyiğit, Başkanlık görevini ve Murahhas Azalık sıfatını Yönetim Kurulu üyelerinden Murat Gigin’e devretti.

Murat Babayiğit Haberi

Murat Babayiğit

Babayiğit Turizm Gıda Tekstil ve Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi, Murat Babayiğit Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 13 Ocak'ta kuruldu. 


Babayiğit Turizm Gıda Tekstil ve Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı binaların inşaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturduğu binalar, gökdelenler vb.nin inşaatı) (ahşap binaların inşaatı hariç) 


Babayiğit Turizm Gıda Tekstil ve Emlak Alım Satım İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kemerburgaz Şubesi adres: Eyüp, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi, Bahçeköy Caddesi,...