06 / 05 / 2024

Murat Bakan Tarihi Kemeraltı Çarşısı soru önergesi

Murat Bakan Tarihi Kemeraltı Çarşısı soru önergesi

İzmir Konak'ta 2016 yılında inşaat çalışmaları yapılırken ortaya çıkan Roma'ya ait liman ve hamam kalıntılarının bulunduğu 2 bin senelik alan için kiralama ihalesi yapılacak. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı.

Deprem konutlarının teslimi başlıyor! Bakan resmen tarihi verdi: Depremzedelere müjde!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem konutlarının teslimleri ile ilgili tarihi verdi. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklaması...

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç açıkladı! 1000 hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi belli oldu!

Binlerce kişinin beklediği hakim ve savcı yardımcısı sınavının tarihi belli oldu. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 1.000 hakim ve savcı yardımcısı alımıyla ilgili sınav tarihini açıkladı. Peki hakim ve savcı yardımcısı alımı sınavı ne zaman gerçekleşecek? İşte hakim ve savcı yardımcısı alımı sınav tarihi

Ticaret Bakanı Bolat'tan tarihi rekor açıklaması: Günlük ihracat 2 milyar 121 milyon dolar oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat günlük ihracatta tarihi rekor kırıldığını söyleyerek, 23 Haziran'daki ihracat rakamının  2 milyar 121 milyon dolar seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bakan Murat kurum açıkladı! Yarısı Bizden Kampanyası ile küçük uydu kentler yapacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Yarısı Bizden Kampanyası kapsamında 500 bini Anadolu, 500 bini Avrupa Yakası'nda olmak üzere küçük uydu kentler yapılacağını açıkladı.

Bakan Murat Kurum açıkladı: Fahiş kira artışlarına çözüm!

Bakan Murat Kurum açıklama yaptı. Artan kira fiyatları için vatandaşları ilgilendiren bir duyuru yapıldı. Kira artışları ile ilgili kararlar verildi. Yüzde 25’lik zam sınırı kalkacak mı? İşte tüm konuyla ilgili detaylar…

Bakan Kurum: Sadece bina inşaa etmeyeceğiz! Bu coğrafyayı yeniden ayağa kaldıracağız

Bakan Murat Kurum, "Deprem bölgesinde sadece bina inşa etmeyeceğiz" dedi ve ekledi: "O şehrin ruhunu da yansıtacak yaşam alanları yapacağız. Tarihi, sanatı, kültürü ve doğasıyla bu coğrafyayı tekrardan ayağa kaldıracağız."

Bakan Kurum’dan yeni müjde geldi! İşte TOKİ kuralarının biteceği tarih!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1 milyon arsa için kura çekimlerinin başladığını belirterek, konutlarda ise kura çekimlerinin biteceği tarihi de verdi.

Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişci tarihi duyurdu! Mazot gübre desteği bu tarihlerde verilecek! Hemen bakın! 

Çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteğine ilişkin son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Bakan Kirişci tarihi duyurdu! Mazot gübre desteği bu tarihlerde verilecek! Hemen bakın! 

Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği tarihi resmen duyuruldu! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın! 

Çiftçilere ödenen mazot ve gübre desteği ile ilgili yaşanan son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Çiftçiler dikkat! 2023 mazot ve gübre desteği tarihi resmen duyuruldu! Hemen Bakan Kirişci'nin açıklamasına bakın! 

Gram altın net 2.000 TL olacak! Altının piri İslam Memiş o tarihi açıkladı! Bakan bir daha bakıyor! Acele edin

Altının piri İsam Memiş, gram altın için net 2.000 TL olacak dedi ve o tarihi açıkladı. Bakan bir daha bakıyor! Acele edin...

Bakan Kurum açıkladı! İşte konut projesinin çekiliş tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projesinin çekiliş tarihini kamuoyu ile paylaştı.

Murat Bakan Tarihi Kemeraltı Çarşısı soru önergesi Haberi

Murat Bakan Tarihi Kemeraltı Çarşısı soru önergesi

İzmir Konak'ta 2016 yılında inşaat çalışmaları yapılırken ortaya çıkan Roma'ya ait liman ve hamam kalıntılarının bulunduğu 2 bin senelik alan için kiralama ihalesi yapılacak.

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre; İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından, 5 senedir korumasız halde bulunan 3 bin 574 metrekare büyüklüğündeki tarihi alanın restorasyon veya onarım karşılığında 35 yıllığına kiralanması kararı verildi.

Tarihi alan için 14 milyon 966 bin 52 TL bedel belirlendi. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı. Bakan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yanıtlaması talebiyle soru önergesini TBMM'ye sundu. 

Önergede ,"Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nın içinde bulunan alan neden kaderine terk edildi?" sorusunu sordu. 

İzmir'de 14.9 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışmalar...