03 / 05 / 2024

Murat Başoğlu mülk paylaşımı

Murat Başoğlu mülk paylaşımı

Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, Kuşadası Adliyesi'nde tek celsede boşandı.

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu'ndan kentsel dönüşüm tepkisi: Ana arterlerden başlatılması gerekir!

İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölüm Başkanı, Afet Yönetimi Enstitüsü ve İklim Değişikliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, X sosyal medya hesabından kentsel dönüşüm ile ilgili konuştu. İşte Kadıoğlu'nun o açıklaması ve vatandaşların yorumları...

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu: Konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümü arsa payının düşmesi!

Aşçıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşçıoğlu, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda konut fiyatlarına değinerek, konut fiyatlarının düşmesinin tek çözümünün arsa payının düşmesi olduğunu belirtti.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: ‘Ekonomi Şurası yapalım’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79’ncu Genel Kurul Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’nde konuşma yapan Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Artık daha müreffeh bir Türkiye için hep birlikte çok çalışma zamanıdır” dedi. Hisarcıklıoğlu, ‘TOBB Ekonomi Şurası’nı düzenlenmesi önerisinde bulundu.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu: ‘Stratejimiz tüm unsurlarıyla uygulanmaya devam edecek’

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu Merkez Bankası’nın adımlarına yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Kavcıoğlu, “Merkez Bankası, fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir biçimse kurumsallaşması için Liralaşma Stratejisi’ni tüm öğeleriyle beraber uygulamaya devam edecek” dedi

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Baş tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Kavcıoğlu'ndan flaş asgari ücret ve enflasyon açıklaması

Merkez Bankası (MB) Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş bir asgari ücrete ve enflasyon açıklaması geldi. İşte tüm detaylar...

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Başoğlu Gıda Ve Turizm Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından tarafından kuruldu.

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu tek tek şirketleri arıyor! Faiz kararı öncesi ortalığı karıştıran dolar iddiası

Türk Lirası, dolar karşısında tekrar erimeye başladı. Merkez Bankası’ndan bunun için ilk adım geldi. TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu’nın yardımcıları tek tek firmaları arıyor. İşte detaylar…

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu'nun mal paylaşımı davası başladı!

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu arasındaki ‘mal rejimi davası’nın ilk celsesi görüldü. Tanıkların dinlendiği dava 2 Kasım tarihine ertelendi.

Murat Başoğlu mülk paylaşımı Haberi

Murat Başoğlu mülk paylaşımı

'Hayasızca hareketlerde bulunmak' suçundan hakkında soruşturma başlatılan sunucu Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, Kuşadası Adliyesi'nde, mal paylaşım protokolü imzalayıp, anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.


Murat Başoğlu adına kayıtlı Beykoz'daki ev ile Bodrum'daki villa boşandığı eşine verilecek. Başoğlu, her iki evin tapusunun devrini 15 gün içinde tüm masrafları ödeyerek yapacak. Murat Başoğlu ayrıca kendisine ait lüks otomobili de 15 gün içerisinde boşandığı eşine devredecek.