19 / 05 / 2024

Murat Cahid Cıngı

Murat Cahid Cıngı

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlarla dünyanın en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes, Kayseri'yi bir turizm merkezi haline getiriyor. Erciyes Yönetim Kurulu Başkanı Cıngı, Master Planı anlattı.

Inexgroup Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Inexgroup Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Murat Smajovıc tarafından kuruldu.

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Dağcı tarafından kuruldu.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

Murat Kurum: Afet konutları 1 yılda bitemezmiş, bitecek! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, depremden etkilenen illerde inşa edilecek kalıcı konutlar ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, konutların 1 senede biteceğini yineledi. 

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

Doların roket takıp fırlayacağı tarih belli oldu! Olacaklar önceden açıklandı, cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!

Dolar öngörüleri ile merak uyandıran Selçuk Geçer, doların roket takıp fırlayacağı tarihi resmen açıkladı. Olacaklar önceden açıklandı, hemen gardınızı alın paranızdan olmayın! Cüzdanını kapan dövizciye ışınlanacak!..İşte ayrıntılar...

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ma Kurumsal Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Adem İkto ve Murat Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Dolar 21 lira! O kara gün geliyor! Doları olan herkes hemen baksın!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın ve dolar ile ilgili çarpıcı öngörülerini paylaştı. Memiş, doların 21 lirayı göreceğini açıkladı. İşte detaylar…

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Bakan Kurum açıkladı! İstanbul'a 46 millet bahçesi müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde İstanbul'da hayata geçirilen millet bahçeleri projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Murat Cahid Cıngı Haberi

Murat Cahid Cıngı

Ulusal basın yayın kuruluşlarının temsilcilerine Erciyes Master Planı hakkında bilgi veren Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahid Cıngı, Büyükşehir Belediyesi'nin Erciyes'i nakış nakış işleyerek uluslararası standartlarda bir kayak merkezine dönüştürdüğünü söyledi. 


Erciyes A.Ş. Yönetim Kumlu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Murat Cahid Cmgı, ulusal basın yayın kuruluşlarında çalışan gazetecilere Erciyes'te yapılan yatırımları anlattı. Vali Orhan Düzgün'ün de katıldığı toplantıda Erciyes'in Büyükşehir Belediyesi'ııe geçtiği 2005 yılından itibaren yatırımların başladığını ve Erciyes'in adeta nakış nakış işlenerek bu noktaya geldiğini ifade eden Cmgı, "Erciyes yapılan yatırımlarla daha şimdiden Kayseri'nin ekonomik ve sosyal hayatında önemli bir fonksiyon üstlenmeye başladı. Erciyes Master Planı 300 milyon avroluk boyutuyla Kayseri tarihinin en büyük projesi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi uluslararası çapta büyük projelere imza...