07 / 05 / 2024

Murat Çevik reklam

Murat Çevik reklam

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Reyka Metal İnşaat Hırdavat Reklam Organizasyon Limited Şirketi Pendik’te 1 milyon TL bedel ile Murat Can Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Yapımaks Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımaks Yapı Malzemeleri Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Ulusan tarafından kuruldu.

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited kuruldu!

Denizler Gayrimenkul Reklam Pazarlama Turizm İnşaat Gıda Organizasyon Ticaret Limited Zeytinburnu'nda Murat Vargün tarafından kuruldu.

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Drn Deniz Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  203 bin 600 TL sermaye bedeli ile Ali Murat Tuzcu, Tuğba Oskay Eda Tuzcu ve  Fırat Burak Tuzcu tarafından kuruldu.

Mevsim Otelcilik Turizm Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mevsim Otelcilik Turizm Reklam İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Murat Acer tarafından kuruldu.

Murat Ongun'dan Kanal İstanbul reklamına tepki!

Euro 2020 kapsamında dün Türkiye ve Galler maçı vardı. Türkiye ve Galler arasındaki maçtan önce, maçın yayınlandığı TRT'de‘Kanal İstanbul'un reklamı verildi. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca verilen reklamla ilgili konuşan İBB Sözcüsü Murat Ongun, konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.

Kmö İnşaat Madencilik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kmö İnşaat Madencilik Medikal Tekstil Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mutlu tarafından kuruldu.

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...

Kelkitler Elektrik Reklam İnşaat Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kelkitler Elektrik Reklam İnşaat Metal Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Murat Çeviken tarafından kuruldu. 

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Bayundur İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayundur İnşaat Metal Otomotiv Temizlik Reklam Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Murat Altay tarafından kuruldu. 

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıltırak İnşaat Reklam Temizlik Tekstil Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hacı Murat Oğuz tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Murat Çevik reklam Haberi

Murat Çevik reklam

Onur İnşaat imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Onur Life 180 projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınan müteahhit Murat Çevik, yeni konut kampanyası için çok ses getirecek reklam filmi çekti. Başrolünde Murat Çevik'in olduğu video, şimdiden yüzlerce kez paylaşıldı.

Murat Çevik, kendine has şivesi ve tarzıyla 1 dakika boyunca projeyi anlatıyor.  Reklam filminde atıyla boy gösteren Çevik, "Sözünü verdiğim herşey sorumluluktur. Hele ki bu sözü ben verdiysem. Çünkü bütün sözlerime imza attım" diyor...

Çevik devamında, "Ne yarım kalmış işim, ne de sözümden dönmüşlüğüm var" diyen Çevik, "Günde 100 TL'ye 10 yıl vade ile ev verdik. 3 çocuk yapana 3+1 daireyi yüzde 30 indirimle verdik." şeklinde konuşuyor.  

Onur Life 180 projesinde son 20 daire için yepyeni bir kampanya başlatıldı. Reklam...