28 / 04 / 2024

Murat Cırdı

Murat Cırdı

BTC İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Cırdı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Tapu dolandırıcısı TOKİ arsa çekilişinde vatandaşları 430 bin TL dolandırdı! 

Eskişehir'de bir dolandırıcı TOKİ arsa çekilişine katılan vatandaşları tapu verme vaadiyle 400 bin TL dolandırdı.

THY bir ödül daha aldı! THY 'En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Havayolu' oldu!

Türk Hava Yolları (THY), uluslararası finans dünyası kuruluşu World Finance tarafından ‘En Sürdürülebilir Bayrak Taşıyıcı Hava Yolu’ ödülüne layık görüldü. 

Benzine büyük zam geliyor! Rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı!

Benzine büyük zam geliyor! Resmen tek tek açıklandı, rakamı duyan sürücüler direksiyonu en yakın en yakın akaryakıt istasyonuna kırdı.

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, Dünya Şehircilik Günü kapsamında yaptığı açıklamada şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü?

Yarının dünyasında öne çıkan kavramların başında sürdürülebilir şehirler inşa edilmeye başlıyor. Peki, teknoloji ile kapsayıcı ve sürdürülebilir kentleşme mümkün mü? İşte detaylar...

Euro dibi gördü! Doların gücü euroyu yerle bir etti! Yatırımcılar artık euroya güvenmiyor! Euro kurunda son dakika

Euro bölgesinde resesyon riskinin giderek yükselmesi euro kurunun değerini kaybetmesine neden oldu. Euro 20 yılın ardından dibi gördü. Doların gücü euroyu yerle bir etti. İşte euro kurunda son dakika gelişmesi 6 Temmuz 2022..

Murat Kurum: 20 yılda 3 milyon konut dönüştürdük!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, 20 yılda 3 milyon konutu dönüştürdüklerini söyledi.

Murat Kurum: Afyonkarahisar'a 9 bin 300 sosyal konut kazandırdık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı önemli açıklamada, Afyonkarahisar'a 9 bin konut kazandırdıklarını söyledi.

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Kentsel dönüşüm Bağcılar'da yaşam talebini artırdı!

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde nüfus 737 bin 206'ya ulaştığını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kentsel dönüşüm Bağcılar'a olan talebin artırdığını dile getirdi.

Murat Kurum: İzmir'de hasar tespiti için çalışmalarımızı sürdürüyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'de meydana gelen sel nedeniyle il müdürlüğü ekiplerinin hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Nisa Bölükbaşı-Barış Murat Yağcı Beşiktaş'ta ev mi kiraladı?

Oyuncu Barış Murat Yağcı, Nisa Bölükbaşı ile aşk yaşadığı iddialarını yalanladı. Ancak ikilinin birlikte ev kiraladığı iddia edildi...

Haluk Murat Poyraz: Arazi kavgaları ağırlaştırıcı sebep sayılmalı!

Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, arazi anlaşmazlıkları nedeniyle yaşanan ölüm olaylarında caydırıcılığı arttırmak için kanunda ağırlaştırıcı bir neden olarak yer verilmesi gerektiği önerisinde bulundu. 

Murat Cırdı Haberi

Murat Cırdı

BTC İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Cırdı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


BTC İnşaat Taahhüt Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat Taahhüt - Hertürlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. -Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt vemontaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleriinşa etmek ve kiraya vermek. -Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif...