16 / 05 / 2024

Murat Dağı kaplıca yol çalışmaları

Murat Dağı kaplıca yol çalışmaları

Kütahya'da bulunan Murat Dağı yolunda 25 kilometrelik tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Çalışmanın Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirildi.

1938'de otel, kaplıca ve eğlence merkezlerinden alınan kazanç vergileri yarı yarıya düşmüş!

1938 yılında eğlence yerleri, kaplıca ve otellerden alınan kazanç vergilerinde yüzde 50 indirime gidilmiş.

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Devre mülk alacaklar mağdur olmamak için hemen bakın! Bu detaylara aman dikkat! 

Devre mülk, devre tatil mağduru olmamak için nelere dikkat edilmesi gerektiği merak ediliyor. Peki tüketicilerin, kaplıca ya da deniz kenarında devre mülk, devre tatil alırken mağdur olmamak için nelere dikkat etmesi gerekiyor? İşte o detaylar...

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrd Lojistik Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Dağcı tarafından kuruldu.

Nmd Makine İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmd Makine İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Nerdin Murat Dağıstan tarafından kuruldu.

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi açıldı!

Everest Internatıonal Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Meydan Alsham Şubesi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dağtekin tarafından açıldı.

Özmurat Mimarlık Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmurat Mimarlık Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  200 TL  sermaye bedeli ile Murat Daş tarafından kuruldu.

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tual Teknik İnşaat Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Daşlıçay  tarafından kuruldu.

Lina Konaklama Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Konaklama Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Çerçel, Murat Dağcı ve Yegana Gursoy tarafından kuruldu.

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Murat Kurum'dan Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı iddialarına yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yassıca Adaları'nın yapılaşmaya açılacağı yönünde çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getirdi. 

İsveç’te kaplıca köyü 50 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

İsveç'in başkenti Stokholm yakınlarındaki Satra Brunn köyü, 7.3 milyon dolara (50 milyon TL) satılıyor. Yaklaşık 340 bin metrekarelik köyde kaplıcalar yer alıyor. Ayrıca Satra Brunn’da, İsveç’in en saf yedi kaynağının birinden çıkan suyunun şişelendiği bir de tesis de mevcut.

Murat Dağı kaplıca yol çalışmaları Haberi

Murat Dağı kaplıca yol çalışmaları

25 kilometrelik Murat Dağı yolundaki tırmanma şeridinde yol bakım ve onarım çalışması yapıldığını belirten Gediz Belediye Başkanı Dr. Mehmed Ali Saraoğlu; "Kültür ve Turizm Bakanlığından alınan destek kapsamında Murat Dağı kaplıcası S virajları olarak bilinen alandan itibaren 1 km'lik yol küp taş kaplama işi İl Özel İdaresi vasıtası ile (hibenin tamamı aktarılarak) yol yapım çalışması başlatılmıştır" dedi.Başkan Saraoğlu; "Yolun yüksek kesimlerinde başlayan çalışmaların Murat Dağı Kaplıcasına doğru daha önce tamamlanan küp taş kaplamasına kadar devam edeceğini bildirdi. 


Kütahya Ekspres...