29 / 04 / 2024

Murat Dalkılıç taşınıyor

Murat Dalkılıç taşınıyor

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti; 45 günün ardından sürpriz bir karar aldı. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı.

Evinden taşınmak zorunda kalanlara 11 bin TL taşınma yardımı verilecek! Taşınma yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kapsamında hasarlı durumdaki konutlar tek tek yıkılıyor. Devlet, bu konutlarda yaşayanları mağdur etmeyeceğini açıklayarak, 11 bin TL taşınma yardımı vereceğini duyurdu. Peki taşınma yardımı nasıl alınır? 

Tüm detaylar belli oldu! İstanbul’un o ilçesi işte tam buraya taşınıyor!

yıkımlara neden olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da ilk güvenli bölgeye taşınmalar başlıyor…

Emekli aylığı ikinci kez taşınır mı? 4A, 4B ve 4C için emekli maaşı nasıl taşınır?

Emekli maaşı taşıma konusu uzun bir süredir gündemde yer alıyor. Emekli maaşlarına bankaların getirdiği emekli promosyon ödemeleri ile taşıma işlemi yoğun şekilde araştırılıyor. İşte o detaylar!

10 soruda emekli promosyonu! En yüksek promosyon nasıl alınır? Emekli maaşı nasıl taşınır? Emekliler hemen bunu yapın!

Emekliler promosyon tutarlarını duyunca, son dakika gelişmelerini ve maaş promosyonlarından nasıl yararlanacaklarını araştırmaya başladı. Peki en yüksek emekli promosyonu hangi bankada? Emekli promosyonundan nasıl faydalanılır? İşte 10 soruda emekli maaş promosyonu ile ilgili merak edilen her şey...

Emekli maaşı nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Emekli maaşı nasıl taşınır ve hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor? şu aralar sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları!

7 bin 500 lira için emekliler ne yapmalı? Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır?

Bankalar arasında emeklileri kapma yarışı büyürken emeklilere vaadedilen promosyon tutarı ise 7 bin 500 liralara dayandı. Peki, emekliler başka bankaları emekli maaşlarını nasıl taşıyabilir. 7 bin 500 lira promosyon almak için ne yapmak lazım?

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Murat Dalkılıç ve ev sahibi arasındaki sular durulmuyor!

Oyuncu Sitare Akbaş ile yeni bir aşka yelken açan Murat Dalkılıç ile ev sahibi arasında sular durulmuyor...

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Boyner taşınıyor: Erenköy'de 2.3 milyon TL'ye bina kiraladı!

1981'de Çarşı adıyla Bakırköy'deki ilk mağazasında müşterilerine hizmet vermeye başlayan Boyner, Şaşkınbakkal'daki yerinden taşınıyor. Boyner yönetimi, Erenköy'de Akiş GYO'ya ait binayı 15 yıllığına 2 milyon 321 bin 666 TL'ye kiraladı...

Kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınır?

Evini kentsel dönüşüm ile yenilemek isteyen vatandaşlara Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 120 ay vadeli kentsel dönüşüm kredisi veriliyor. Peki, kentsel dönüşüm kredisi nasıl alınıyor? İşte detaylar..

Konya Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin dışına taşınıyor!

Konya'da çevre ve gürültü kirliliği oluşturan Eski Sanayi ve Karatay Sanayisi şehrin merkezinden taşınıyor.

Murat Dalkılıç taşınıyor Haberi

Murat Dalkılıç taşınıyor

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti; 45 günün ardından sürpriz bir karar aldı. Akşam'da yer alan habere göre Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, 1.5 ay önce evlenmişti. Boluğur'un dekore ettiği Acarkent'teki dairelerinde yaşayan yeni evli çift, daha evin keyfini süremeden taşınma karan aldı. Çiftin bu ani değişikliğinin nedeni Merve Boluğur'un evde kendini huzursuz hissetmesi yönündeydi. 'Bu evde bir sıkıntı var' diyen Merve'nin isteği doğrultusunda mutlu ikili aynı sitede başka bir daireye...