03 / 05 / 2024

murat demir alternatif turizm

murat demir alternatif turizm

ÇUKTOB Başkanı Murat Demir, bugün otelciliği doğrudan veya dolaylı ilgilendiren ve işletmecilerin de bilgisi olan kritik sorunlarının olduğunu, bu sorunların çözümüne odaklanacaklarını söyledi..

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira zammı için 3 farklı alternatif! Bakan peş peşe açıkladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Temmuz'da sona erecek kirada yüzde 25 zam sınırının uzatılacağını duyurdu. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da konu ile ilgili 3 farklı alternatif hazırlığında olduklarını belirtti. İşte ev sahipleri ve kiracıların merak ettiği detaylar...

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun tarafından kuruldu.

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Demir Laboratuvar Limited Şirketi kuruldu!

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

İkap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  20 bin TL sermaye bedeli  ile Murat   Demir  ve Fehim Mert Erkan tarafından kuruldu.

MF İç Mimarlık İnşaat  ve Sanayi Şirketi kuruldu!

MF İç Mimarlık İnşaat  ve Sanayi Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye ile Muhammet Fırat Güren ve Murat Demir tarafından kuruldu.

murat demir alternatif turizm Haberi

murat demir alternatif turizm

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, bugün otelciliği doğrudan veya dolaylı ilgilendiren ve işletmecilerin de bilgisi olan kritik sorunlarının olduğunu, bu sorunların çözümüne odaklanacaklarını söyledi.


ÇUKTOB Başkanı Murat Demir, Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Federasyonu’nun (TÜROFED) 2005 tarihinde turizmle ilgili 8 derneğin ortak girişimi ve bir araya gelmesi ile kurulduğunu anımsatarak, “TÜROFED’in amacı; özellikle otel işletmeciliği alanında, Turizm Mevzuatı kapsamına girebilen turizm meslek mensuplarının ortak ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki etkinliklerini kolaylaştırmak, mesleğin çıkarına olan gelişmelerin takipçisi olmak, meslek mensupları ile halkımız arasındaki ilişkilerde dürüstlüğü ve güveni ön plana çıkarmak ve mesleki ahlak ve disiplinin korunabilmesini sağlayabilmek amacıyla kurulmuştur. Bugün TÜROFED’e üye bölgesel dernek sayısı 12’dir. Turizm İşletmesi belgesi otel işletmelerinin yaklaşık yüzde 60’ı, bölgesel dernekleri yoluyla TÜROFED...