29 / 04 / 2024

MF İç Mimarlık İnşaat  ve Sanayi Şirketi kuruldu!


MF İç Mimarlık İnşaat  ve Sanayi Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye ile Muhammet Fırat Güren ve Murat Demir tarafından kuruldu.



MF İç Mimarlık İnşaat  ve Sanayi Şirketi Küçükçekmece’de  200 bin TL sermaye ile Muhammet Fırat Güren ve Murat Demir tarafından kuruldu.

MF İç Mimarlık İnşaat  ve Sanayi Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Her türlü mimarlık iç mimarlık ve tasarımları konularında faaliyetlerde bulunmak, her türlü ev aksesuarlarının tasarımını yapmak. 2-Her türlü yapıların iç ve dış dekorasyonlarını yapmak ve yaptırmak gerekli araç gereç makine ve diğer malzemeleri almak, satmak ihraç ve ithal etmek. Konusuyla ilgili her türlü yapı malzemelerinin alım satımı ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-Konusu ile ilgili projeler hazırlamak, danışmanlık yapmak. 4-Konusu ile ilgili her türlü müşavirlik hizmetlerinde bulunmak. 5-İnşaatçılık faaliyetlerinde bulunmak. Her türlü inşaat taahhüt ve ihalelere girmek. Konutlar iş merkezleri kooperatif inşaatları turistik tesisleri inşa etmek. Bunlarla ilgili ihalelere girmek, ihaleler açmak bu işlerle ilgili tüm malzemelerinin alım satımını yapmak, ithalat ve ihracatını yapmak. 6-Yurt içi ve yurtdışında kamu ve özel teşebbüslerin ihale ve taahhütlerine iştirak ederek, çelik, beton, kagir, ahşap, prefabrik her türlü inşaat işleri, yollar, köprüler, limanlar, barajlar, içme suyu ve kanalizasyon tesisleri yapmak veya yaptırmak kat mülkiyeti kanunu hükümlerine göre kat karşılığı inşaat yapmak veya yaptırmak. 7-Tamirat, tadilat işleri yapmak veya yaptırmak. 8-Konusu ile ilgili yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle işbirliği yapmak, yeni şirketler kurmak, kurulmuş şirketlere iştirak etmek. 9-Konusu ile ilgili olmak kaydıyla her türlü menkul ve gayrimenkul mal satın alır, satar, kiraya verir. Şirket lehine ve aleyhine menkul ve gayrimenkul mallar üzerinde rehin, itifak ve benzeri ayni haklar tesis ve fek eder. 10-Şirket faaliyeti için gerekli iç ve dış kredileri, iç ve dış finansman kuruluşları ile yerli ve yabancı firmalardan temin eder ve bunlar için gerekli her türlü tasarrufta bulanabilir.


Geri Dön