29 / 04 / 2024

murat demir kim

murat demir kim

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Türkiye genelinde sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evlerin devleti büyük bir ekonomik kayba uğrattığını belirtti.

Turizm sektöründe bayramda talep yoğunluğu bekleniyor!

Çukurova Turistik Otelciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, tatil planlarını Ramazan ayı sonrasına erteleyenlere ve bayram tatiliyle yıllık iznini birleştirmeyi planlayanlara uyarılarda bulundu.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Prof. Dr. İsmail Demir Kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir ne iş yapıyor?

Prof. Dr. İsmail Demir kimdir? Prof. Dr. İsmail Demir kariyeri ve eğitim durumu nedir? Prof. Dr. İsmail Demirı'nın kim olduğu ve Prof. Dr. İsmail Demir'nın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. Prof. Dr. İsmail Demir'nın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar.

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

Demka İstanbul Yapı Ve Zemin Laboratuvarı Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mays Group İnşaat Makine Demir Çelik Oto Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Kurt, Murat Okumuş, Serhat Demir ve Yunus Tekdemir ortaklığında kuruldu.

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bumerang Kartal İnşaat Enerji Organizasyon Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 580 bin TL sermaye bedeli ile Adem Kartal, Muhammet Emin Kartal, Murat Demir, Ömer Ağırman ve Üsame Kartal ortaklığında kuruldu.

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atazey Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Demir tarafından kuruldu.

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrtcyapı İnşaat Demir Çelik Plastik Ham Madde Elektrik Elektronik ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi  Murat Can Çekirge tarafından Başakşehir'de kuruldu.

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvk Vinç Kiralama İnşaat Demir Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tosun tarafından kuruldu.

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Aslı   Altunay ve  Murat Demir tarafından açıldı.

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi açıldı!

Gürsan Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişhane Şubesi 28 milyon 753 bin 868 TL sermaye bedeli ile Murat Albuga ve Tarık Aksoy tarafından açıldı.

Demir Laboratuvar Limited Şirketi kuruldu!

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

murat demir kim Haberi

murat demir kim

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Türkiye genelinde sayıları her geçen gün artan 'günlük kiralık evler'in devleti büyük bir ekonomik kayba uğrattığını belirterek, bu  dolaylı olarak vergi kaçaklarına sebep oluyor. Ayrıca bu tür konutlar suça ve suçlulara da sığmak oluyor" dedi. Ciddi bir sorun haline gelen 'günlük ev kiralama' durumuna ilgili Turizm Bakanlığı, içişleri Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı'nın el atması konutların suça ve suçluya da sığmak olduğunu savundu. Demir,yaptığı yazılı açıklamada, konut stoğundaki artış ve yatırımcının daha fazla kazanç elde etme isteği son yıllarda yeni bir iş kolunun ortaya çıkmasına sebep oldu. Türkiye'nin her yerine hızla yayılan "günlük ev kiralama' birçok sorunu da beraberinde getirdi. Demir, özellikle yazlık bölgelerde daha yoğun olarak öne çıkan bu...