02 / 05 / 2024

murat demirel bodrum Adası

murat demirel bodrum Adası

TMSF, Demirel’in borçlarına karşılık el konulup 2013’te 7 milyon liraya işadamı Ahmet Arslan’a ihale edilen malikâne için 2 Ekim’de yeniden ihaleye çıkıyor.

Murat Demirel'in Bodrum'daki Salih Adası ihalesi 2 Ekim'de!

Murat Demirel’in Bodrum’daki Salih Adası tekrar satışa çıkarıldı. Demirel’in 7.2 milyon dolara satın aldığı Salih Adası, daha önce de satışa çıkmıştı.

Tfı Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tfı Temel Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon 788 bin 117 TL sermaye bedeli ile Ziya Murat Demirel tarafından kuruldu.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Paramount Otel için ikinci dava Murat Uras'tan geldi!

Yasemin Uras'ın 'Otelime çöktüler' iddiasıyla mahkemeye taşıdığı Bodrum’da bulunan Paramount Otel için ikinci dava da kardeşi Murat Uras tarafından açıldı. Murat Uras, otelin devri sebebiyle alacağını iddia ettiği 143 milyon Türk Lirası'nı; Unico Sigorta şirketlerinden talep etti.

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aydın Bodrum Yolu Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Murat Sarı tarafından kuruldu.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Bodrum'da mühürlenen inşaatlar yeniden mi başladı?

Bodrum'da geçen yıl imara aykırılıkları nedeniyle mühürlenen 1611 konut ve 4 otel projesi mühürlenmişti. İçlerinde ünlü firmaların da olduğu inşaatlarda Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum inceleme yapmıştı...

Bodrum'da imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un yerinde incelediği imara aykırılıklarla ilgili yıkımlar devam ediyor.

Doğal yapıya zarar veren, kaçak ne varsa hepsi kaldırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Bodrum'daki villa, rezidans ve otel inşaatlarındaki kaçak yapılarla ilgili, "Doğal yapıya zarar veren, bölgeye zarar veren, kaçak ne varsa hepsi kaldırılacak" diye konuştu...

Murat Kurum, Bodrum'a denetime gidecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Biz de hafta sonu gidip, yıkıma başlayanların yerinde tespitlerini, başlamayanlarla ilgili de fiilen yıkıma bakanlıkça hafta sonu gideceğimizi buradan vatandaşlarımıza bildirmiş olalım" dedi...

Bodrum'daki konut projelerine yıkım denetimi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hafta sonu Bodrum’a kaçak yapı denetimine gidecek. Kurum, firmaların projelerinde yer alan kaçak yapıları yıkıp yıkmadığını denetleyecek.

Bodrum'da rezidans ve villa inşaatında yıkım!

Muğla Bodrum'da, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu, imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

Bodrum'da imara aykırı rezidans ve villa inşaatı yıkılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da incelemelerde bulunduğu alanda imara aykırılığı tespit edilen rezidans ve villa inşaatının bazı bölümlerindeki yıkım işlemi sürüyor.

murat demirel bodrum Adası Haberi

murat demirel bodrum Adası

TMSF, Demirel’in borçlarına karşılık el konulup 2013’te 7 milyon liraya işadamı Ahmet Arslan’a ihale edilen malikâne için 2 Ekim’de yeniden ihaleye çıkıyor


Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’nun batık Egebank’ın eski patronu Murat Demirel’in borçlarına karşılık el koyduğu ve 2013’teki ihalede Arslan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arslan’a sattığı Bodrum’da Salih Adası üzerindeki malikâne yeniden ihaleye çıkıyor. TMSF kaynakları Ahmet Arslan ile ödemede yaşanan sıkıntı nedeniyle tekrar satışa çıkarılacağını belirtirken, kurduğu Fikir Sofrası Platformu’yla da tanınan Arslan ise ihtilafın kadastrodan kaynaklandığını söyledi. Arslan, “İhtilaf denilen şey, kadastroda sonradan çıkan bir parsel. Bunun yüzünden 300 bin lira daha ödemem gerekiyor. Bunun işlemleri nedeniyle toplam tutarı TMSF’ye ödeme süresi geçti. Otomatik bir süreç başladı” diye konuştu.


‘İŞLEM TAMAMLANIR’

Adanın çok parselli bir yapısı olduğunu söyleyen...