18 / 05 / 2024

Murat Duru kazan kaymakamı

Murat Duru kazan kaymakamı

Kazan'ın yeni kaymakamı Murat Duru, mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti, vatandaşlara "Devleti temsil eden kurumlar milletinden üstün değildir. Herkesin hakkı var üzerimde " dedi...

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Murat Kurum'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul projesinin gelecekte büyük kazanımları olacağını belirtti...

Murat Uysal: Para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerekiyor!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal, enflasyondaki düşüşün hedeflenen patika ile uyumlu şekilde gerçekleşmesi için para politikasındaki temkinli duruşun sürdürülmesi gerektiğini belirtti.

Konut mağdurlarından Murat Kurum'a çağrı! 

İstanbul'daki yaklaşık 100 bin konut mağduru Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan destek istedi. Dün akşam 'twitter'de saat 20:00'de buluşan ve yüzlerce twit atan konut mağdurları, seçim öncesinde verilen sözlerin tutulmasını istediklerini yazdı...

Vatandaşlar konut mağduru olmayacak!

Artık kimsenin konut mağduru olmayacağını söyleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  "Buralarda dönüşüm uygulamalarımızı maliklerin muvafakati aranmaksızın re'sen yapacağız'' dedi.

Bakanlığın dönüşüme desteği büyük bir kazanımdır!

Kocasinan Belediyesi Şubat Ayı meclis toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Kocasinan’da kentsel dönüşümle ilgili yapılacak tüm çalışmalara destek olması, Kayseri adına büyük bir kazanım olduğunu belirtti.

Erk Geri Kazanım Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Geri Kazanım Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mehmet Osmanağaoğlu tarafından kuruldu. 

Duru Beytepe'den “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına destek!

Tona Yapı ve Safe İnşaat Ortaklığı ile inşa edilen Duru Beytepe Projesi; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Desteği ve Emlak Konut GYO öncülüğü ile başlayan ve 31 Ekim tarihine kadar sürecek olan “Türkiye İçin Kazanç Vakti” kampanyasına dâhil olduklarını söyledi. 

Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanya detayları 2018!

Gayrimenkul sektörü konutta yeni kampanya başlattı. Kampanyanın detaylarını bugün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıkladı. İşte Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanya detayları 2018..

Murat Kurum, Türkiye İçin Kazanç Vakti Tanıtım Toplantısı'na katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yarın İstanbul'da, "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla, gayrimenkul alanında hayata geçirilecek kampanyayı basın toplantısı ile anlatacak...

Kazan'ın yeni kaymakamı mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti!

Kazan'ın yeni kaymakamı Murat Duru, mahalleye dönüşen köyleri ziyaret etti, vatandaşlara "Devleti temsil eden kurumlar milletinden üstün değildir. Herkesin hakkı var üzerimde " dedi...

Akfen GYO 29 milyon 750 bin 423 lira kazanç elde ettiğini açıkladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 31.12.2011 tarihinde sona eren dönemde 29 milyon 750 bin 423 lira kazanç elde ettiğini açıkladı

Atakule GYO 6 milyon 481 bin 749 lira kazanç elde ettiğini kaydetti!

Atakule GYO yaptığı açıklamada 6 milyon 481 bin 749 lira kazanç elde ettiğini kaydetti

Murat Duru kazan kaymakamı Haberi

Murat Duru kazan kaymakamı

Kazan'ın yeni Kaymakamı Murat Duru, Büyükşehir yasası ile mahalle statüsü kazanan köyleri ziyaret etmeye başladı. İlk ziyaretini Saraç, İnceğiz, Fethiye ve Karalar mahallesine yapan Kaymakam Duru'nun sonraki durakları ise Kışla ve Kınık mahalleleri oldu. Duru, "Kaymakam olarak herkesin hakkı var üzerimde. Kapım 24 saat yaşlı-genç, zengin-fakir herkese açık. Devleti temsil eden kurumlar milletinden üstün değildir" dedi. 


Köy konağı inşaat halinde olan Kışla'nm eski ilkokulunda ağırlanan Kaymakam Murat Duru'ya İlçe Müftüsü Halil Karagöz, Kışla Muhtar Ali Rıza Peker, Fethiye Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Gürağaç ve kurumlardan yetkililer katıldı. Kazan Muhtarlar Derneği Başkanı da olan Muhtar İsmail Çetin ile mahalle sakini tarafından karşılanan heyete ev yemekleri ve ballı höşmerim ikram edildi. Ziyaretlerde, 'Bizi biz yapan gelenek ve göreneklerimiz var. 


Bunlara sahip çıkıp çocuklarımıza...