21 / 05 / 2024

murat erdoğna kimdir

murat erdoğna kimdir

Elazığ Stratejik Araştırmalar Derneği ( ELSAD ) Başkanı Murat Erdoğan Elazığ’daki riskli alanların imar planı değişikliğine ilişkin bir basın açıklaması yaptı.

Can Yücel, İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığına Can Yücel'in, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine de Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi. Peki Can Yücel ve Murat Karluk Çetinkaya kimdir? 

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Murat Doğan kimdir?

Türk iş insanı ve İŞ GYO (İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Doğan kimdir? İşte ayrıntılar...

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Mehmet Erdoğan Kimdir? Mehmet Erdoğan ne iş yapıyor?

Mehmet Erdoğan kimdir Mehmet Erdoğan’ın mesleği nedir? Mehmet Erdoğan eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Erdoğan Kimdir? Mahmut Erdoğan kaç yaşındadır?

Mahmut Erdoğan kimdir? Mahmut Erdoğan’ın mesleği nedir? Mahmut Erdoğan hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özyeğin Kimdir?

Murat Özyeğin kimdir? Murat Özyeğin’in mesleği nedir? Murat Özyeğin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Murat Kolbaşı kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Arzum Elektrikli Ev aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı kimdir? Murat Kolbaşı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Kolbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Kolbaşı`nın hayatına dair merak edilenler.

Murat Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Vekili Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Murat Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Karluk Çetinkaya'nın biyografisi...

Aidat tutarları arsa payına göre mi belirlenir?

Profesyonel Yönetici ve Kat mülkiyeti Bilirkişisi Murat Erdoğan, arsa paylarına ilişkin merak edilenleri anlattı. Murat Erdoğan, arsa paylarının aidata etkisini ve aidat problemlerini kaleme aldı...

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

murat erdoğna kimdir Haberi

murat erdoğna kimdir

ELSAD Başkanı Murat Erdoğan yaptığı basın açıklamasında Elazığ Cumhuriyet Mahallesi riskli alan imar plan değişikliğine ilişkin itirazlarının kamuoyu ile paylaşmak ve işin Elazığ kamuoyunda tartışılarak doğru kanaatin oluşmasına katkı sağlamak olduğunu belirtti.


Murat Erdoğan Proje ile ilgili olarak, “Proje, boyutu itibarı ile sosyal bir proje olması gerekirken, kentsel dönüşüm amacından çıkarılıp geniş halk kesimlerini kapsamayan kurum menfaatlerinin ön plana çıktığı rantsal dönüşüm içine girilmiştir. Yani bu plan ile amaçlanan kamu ve halk menfaati geri kalmış kar gütme amacı ön plana çıkmıştır.” İfadelerini kullandı.


Murat Erdoğan: “Bizde halkın menfaati için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne 05.11.2015 tarih ve 9959 sayılı dilekçemiz ile aşağıda saydığımız nedenlerle itiraz ettik.” Dedi. 05.11.2015 tarih ve 9959 sayılı dilekçede yer alan itirazlar şu şekilde:


1-Bilindiği üzere Elazığ deprem...