05 / 05 / 2024

Murat Kader kim

Murat Kader kim

İstanbul'un merkezi Beyoğlu'nda 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, semt hayatını yeniden canlandıracak. Piyalepaşa İstanbul'da yaşanan süreç ve hedefler, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü gerçekleşen toplantıda paylaşıldı.

Dönüşen 6 milyon konut Türkiye'den star mimarlar çıkaracak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Esen Y. Evran bugünki yazısında Türkiye'deki dönüşüm projelerinin star mimarlar çıkaracağına deyindi. İşte, Esen Evran'ın yazısı...

Murat Kader: Kamunun sosyal proje alanı üretmesi gerekli!

Projelerinde belki de en çok ‘su’ ögesini kullanan mimar olan Murat Kader’le doğal olarak en sevdiği yerlerden birinde, Boğaz’da denize nazır bir mekanda buluşuyoruz.

Murat Kader: Tasarımlar artık mahallelere inmeye başladı!

Mimar Murat Kader, tasarımın artık mahallelere inmeye başladığını ve bu sayede mimarların değerlerinin anlaşıldığını söylüyor. Kader, “Ayşe Hanım Teyzem projeleri okumaya başladı. Bizi mimar yapan yatırımcı değil Ayşe Teyze” diyor

Türk mimarlar için artık yurt dışında da büyük fırsatlar var!

MIPIM gayrimenkul fuarı, İstanbul Ticaret Odası’nın desteğiyle Türk şirketlerinin MIPIM 2015’e katılımın yüksek oluşu memnuniyet yaratırken, fuar alanında ve Türkiye çadırında önemli buluşmalar yaşandı.

Murat Kader kimdir?

Halen 1995 yılında Sema Eser Özsaruhan ile kurdukları İki Design Group kapsamında yurtiçi ve yurtdışında mimari tasarım ve uygulama çalışmalarını sürdüren Mimar Murat Kader kimdir?

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Okabe Invest Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Okabe Invest Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kader tarafından kuruldu.

Mimar Murat Kader hacker kurbanı!

Mimar Murat Kader'in sosyal medya hesapları hackerlar tarafından ele geçirildi. Kader, sosyal medya hesaplarından gelebilecek mesajlara karşı dostlarını uyardı...

Konutta yeni trend 1+1'ler!

Türkiye’deki konut trendlerinin değiştiğinin altını çizen İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, “Eskiden konut alırken evin büyük olması birinci tercihimizdi. Artık bu anlayış değişiyor'' dedi.

Mimar Murat Kader'den yeni şirket!

İKİ Design Group'un kurucu ortağı Mimar Murat Kader bugün yeni şirket daha kurdu. 

Fee Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fee Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kader tarafından kuruldu. 

Kanal İstanbul, İstanbul'un kurtuluşu olabilir!

Design kurucu ortağı ve yüksek Mimar Murat Kader, Kanal İstanbul'un doğru değerlendirilmesi durumda İstanbul'un kurtuluşu olacağını tarihi değiştirme potansiyelinin olduğunu açıkladı. 

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Murat Kader: Bu topraklardan geleceğin star mimarları çıkacak!

İki Design Group kurucu ortağı yüksek mimar Murat Kader “En önemli hedefimiz, maddi boyutların büyüklüğü değil, tasarımın ve doğru gayrimenkulün halkın tümüne ulaşması için çalışmaktır” dedi.

İki Design Group 2017’de 14 yeni projeye başladı!

İki Design Group ortağı mimar Murat Kader, 2017’de 14 yeni projeye başladı. Murat Kader, İstanbul'da birçok kentsel dönüşüm projesinde yer aldıklarını dile getirdi.

Yatırımcılar projelere cesurca devam ediyor!

Pek çok büyük ölçekli ve karma projeye imza atan İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, yeni yılda da yatırımcıların projelere ‘cesurca’ devam ettiğini, hız kesmediklerini söyledi.

Ruhsat alımlarının hızlanması dönüşüm sürecinin önünü açtı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Murat Kader, "Eskiye oranla ruhsat alımları kolay ve hızlı. Kentsel dönüşüm süreci yapılaşmanın elbette ki önünü açtı." açıklamasında bulundu.

Murat Kader kim Haberi

Murat Kader kim

İstanbul’un en eski ve en değerli semtlerinden Beyoğlu’nda, Polat tecrübesi ve güvencesiyle hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul; Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde yaşanan süreç ve hedefler, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel ve projenin mimarı iki design group Yönetici Ortağı Y. Mim. Murat Kader’in katılımıyla gerçekleşen toplantıda paylaşıldı. 2015 ve 2016 satış hedeflerinin açıklandığı basın toplantısında, satış kampanyası kapsamında hazırlanan reklam filminin de ilk gösterimi yapıldı. Projeyle ilgili gelişmelerin paylaşıldığı toplantıda; ayrıca proje ile birlikte yürütülen bölgenin tarihi ve kültürel önemine dikkat çekmeyi amaçlayan, kitap ve sergi projeleri hakkında bilgi verildi.