02 / 05 / 2024

Murat Karayalçın gülsuyu

Murat Karayalçın gülsuyu

Gülsuyu ve Gülensu mahallelerini ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, " Dikmen Vadisi'nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarını, tam anlamıyla olmasa da Gülsuyu ve Gülensu'da da uygulayabiliriz" dedi.

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Gülsuyu ve Gülensu sakinlerinin kentsel dönüşüm isyanı!

İstanbul Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahalle sakinleri uzun yıllardır mahallerinin yeniden inşa edilmesini bekliyor. Mahalle halkı, uzun süredir  bölgede gerginlik yaratan kentsel dönüşüm ile ilgili taleplerini sıraladı.

Murat Kurum: Salda Gölü çevresinde yapılaşmaya izin verilmemiştir!

Murat Kurum, Salda Gölü'nün imar planlarının onaylanmasına ilişkin, "Yapılan çalışmayla göl yüzeyi ve çevresinde herhangi bir yapılaşmaya izin verilmemiştir. Aksine daha önce ilçe belediyesince onaylanan planlardaki yoğunluklar ve nüfus projeksiyonu da yüzde 30 oranında azaltılmıştır" dedi.

Murat Kurum: Salda Gölü'nde yapılaşmaya izin vermeyeceğiz!

Sakarya Valiliğinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Salda Gölü'nde yapılaşmaya izin vermeyeceklerini söyledi. 

Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek!

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Beykoz’da yaşayan Kastamonulu hemşehrilerle bir araya geldi. Aydın, “’Boğaziçi ön görünümde olan evler yenilenecek'' diye konuştu.

Murat Kurum: 2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2023'ün güçlü Türkiyesi için her gönlü fethedeceğiz. Şehirde fethetmediğimiz bir gönül varsa bütün şehri yeniden imar etsek de boşa. Her gönle dokunmamız, her kalbi fethetmemiz gerekiyor" dedi...

Maltepe Gülsuyu Uygulama İmar Planı askıda!

İstanbul İli, Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi, sınırları içerisinde yer alan bazı alanlara ilişkin imar planı Bakanlık tarafından onaylandı..

Maltepe Gülsuyu parselasyon planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi, Gülsuyu Mahallesi'ndeki bazı parsellerdeki taşınmazları içeren parselasyon planı bugün askıya çıktı...

Maltepe Gülsuyu imar planı askıya çıktı!

Maltepe İlçesi'ne bağlı Gülsuyu Mahallesi sınırları içerisindeki bazı parsellerin imar planı bugün askıya çıktı..

Gülsuyu-Gülensu’da emsal transferi mağduriyeti ortadan kaldıracak!

40 yıldır çözüm bekleyen Gülsuyu-Gülensu mahalleri için hazırlanan 1/5000’lik imar planlarına itiraz süresinin sona ermesiyle birlikte Maltepe Belediyesi, 1/1000’lik planların hazırlanması için harekete geçti.

Gülsuyu ve Gülensu kentsel dönüşümünde vatandaş ne istiyor?

Maltepe Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde 10 yılı aşkın süredir kentsel dönüşüm konuşuluyor. Mahallenin ilk isteği ise ‘yerinde dönüşüm’ Mahalleyi dönüşümden sonra terk etmeyeceklerini söyleyen vatandaş “Bu mahalle bizim, bizi görsün ona göre plan proje yapsınlar. " diyor.

Maltepe Gülsuyu-Gülensu kentsel dönüşüm imar planı askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Gülsuyu - Gülensu Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı askıya çıktı...

Murat Karayalçın gülsuyu Haberi

Murat Karayalçın gülsuyu

Gülsuyu ve Gülensu mahallelerini ziyaret eden CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, "Biz ayrım yapmadan sizlerin onayınız olmayan hiçbir projenin altına imza atmayacağız diyoruz. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken Dikmen Vadisi'nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarını, tam anlamıyla olmasa da Gülsuyu ve Gülensu'da da uygulayabiliriz" dedi. 


CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yanlarındaki heyetle ilk olarak Gülensu Mahallesi'nde ikamet eden Hatice Yıldız'ın evine konuk oldu. Maltepe Belediyesi'niıı kentsel dönüşüm projeleri, tapu tahsisi ve işsizlik ile ilgili sorunların ağırlıklı olarak ele alındığı sohbet sırasında konuşan Murat Karayalçın, "Maltepe Belediye Başkanımız da burada. 

Biz ayrım yapmadan sizlerin onayınız olmayan hiçbir projenin altına imza atmayacağız diyoruz. 


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı iken Dikmen Vadisi'nde yaptığımız kentsel dönüşüm çalışmalarını, tam anlamıyla olmasa...