23 / 07 / 2024

Murat Kurtoğlu

Murat Kurtoğlu

Kanaat Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Murat Kurtoğlu, Ferhat Kurtoğlu ortaklığında kuruldu.

Elimizdeki altınları satalım mı, bekletelim mi? Ekonomist Ramazan Kurtoğlu uyardı! Bunu yapan çok pişman olacak

Son zamanlarda altın fiyatları düşmeye başladı. Yatırımcılar, bu durum karşısında endişelenerek altın fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, Ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan açıklama geldi. 

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı geldi: İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu'ndan çarpıcı bir uyarı geldi. İşte "İşiniz-fiziki altın-imarsız tarla dışında hiçbir şeye para yatırmayın!" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Köylü tarlasına kulübe bile yapamıyor!

​​​​​​​Artan kiralar ve yüksek konut fiyatları nedeniyle barınma sorunu gündemdeki yerini korurken, ekonomist Ramazan Kurtoğlu, büyük şehir kanunu değiştirilsin çağrısı yaptı. Kurtoğlu, vatandaşın köylerdeki yaşam koşullarının iyileştirilmesini istedi

NATO, büyükşehirlerde hayatın zorlaşacağını açıkladı: Küçük yerlerde yeni bir hayat kurun!

Asgari ücret ve emekli maaşlarıyla büyükşehirlerde yaşamak şu an bile zorken, NATO dikkat çekici bir bilgi verdi ve nüfusu 600 bini geçen yerlerde yaşamanın zorlaşacağı açıklandı. Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve yorumlar...

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı: Bu varlıkları hemen satın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu vatandaşlara dikkat çekici uyarılar yaptı. İşte "Şehirde, ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız varsa ve alıcı bulursanız hemen satın" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Ev ve araba almak için bekleyenler hazır olun! 2024'te piyasaları neler bekliyor?

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, yatırımcılar başta olmak üzere ev ve araba almak isteyenleri uyararak 2024 yılında piyasalarda neler olacağını açıkladı.

Ramazan Kurtoğlu'ndan Merkez Bankası faiz kararı yorumu: Sadece para ve döviz politikaları ile bu badireyi atlatamayız!

Dün açıklanan Merkez Bankası faiz kararı sonrası ekonomist Ramazan Kurtoğlu'ndan faiz yorumu geldi. Kurtoğlu ''Sadece para ve döviz poltikiları ile bu badireyi atlatamayız'' diyerek Merkez Bankası Başkanı ve Mehmet Şimşek'e seslendi. 

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalkur Deniz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Göknur Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Koçoğlu, Ferhat Polat ve Murat Çomoğlu ortaklığında kuruldu.

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Red Proje Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kanoğlu tarafından kuruldu.

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beşler Kule Vinç İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Basri Kara, Murat Hatipoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Osman Polat ve Ömer Faruk Hekimoğlu ortaklığında kuruldu.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Ramazan Kurtoğlu Kapalıçarşı'dan altın ve dolar almak isteyenleri uyardı: Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler dikkat

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, Kapalıçarşı'dan dolar ve altın almak isteyenlere'' Bir şeyler dönüyor, hortlatabilirler, aman dikkat'' diyerek uyarıda bulundu.

Murat Kurtoğlu Haberi

Murat Kurtoğlu

Kanaat Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 9 Mart 2015'te Murat Kurtoğlu, Ferhat Kurtoğlu ortaklığında kuruldu.


Kanaat Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve...