22 / 05 / 2024

Murat Müfit Tekinay

Murat Müfit Tekinay

Irga İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Müfit Tekinay ve Cemal Baykara tarafından 1 milyon TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Müfit Aydın: Kanal İstanbul Türkiye'nin prestij projelerinden!

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, Türkiye'nin prestij projelerinden olacağını kaydetti.

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmco Yapı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bahadır Müfit tarafından kuruldu.

Pars37 İnşaat Tekstil Nakliye Elektronik Metal Limited Şirketi kuruldu!

Pars37 İnşaat Tekstil Nakliye Elektronik Metal Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Müfit Yiğit Dumantepe tarafından kuruldu.

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada kentsel dönüşümün ihtiyaç duyulan yerlerde yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi.

Murat Kurum: 110 bin konutun dönüşümünü başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde 110 bin konut için çalışmaların başladığını açıkladı.

Murat Kurum: İzmir'de gerekli alanlarda kentsel dönüşüm çalışması yapılacak!

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de kentsel dönüşüm ihtiyacı olan bölgelerde gerekli çalışmaların yapılacağını açıkladı. 

Murat Kurum: Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilirler." dedi.

Murat Kurum: Ağır hasarlı, acil ve yıkılacak bina sayımız 231!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kuru yaptığı açıklamada "Bugün itibarıyla 34 bin 72 binada 210 bin bağımsız bölümde hasar tespit çalışmalarını tamamladık. Ağır hasarlı, acil ve yıkılacak bina sayımız 231, 3924 bağımsız bölümden oluşuyor." şeklinde konuştu.

Murat Kurum: Riskli binaların tespitlerini yaptıralım ve oturmayalım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'de yaptığı konuşmada "Tüm Türkiye'ye sesleniyorum. Riskli binalarımızın tespitlerini yaptıralım, riskli binalarda oturmayalım" çağrısında bulundu.

Murat Kurum: Hasarlı binaların yıkım süreçlerini başlattık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir'deki depremde yıkılan binalara ilişkin, "Bu sürece ilişkin sorumluları kimse bu sorumlularla ilgili her türlü cezai, hukuki işlemi yapacağımızı vatandaşlarımızın bilmesini isterim" şeklinde konuştu.

Murat Müfit Tekinay Haberi

Murat Müfit Tekinay

Irga İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Müfit Tekinay ve Cemal Baykara tarafından 1 milyon TL sermaye ile, 13 Kasım'da kuruldu. 


Irga İnşaat Yatırım Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak, ihale, artırma ve eksiltmelere katılmak, özel inşaatlar yapmak. Her türlü inşaat  malzeme ve makinelerinin alımını satımını, imalatını, ithalatını ve ihracatını yapmak.  2- Yurt içinde ve dışında resmi ve hususi her çeşit inşaat işlerini taahhüt ve deruhte etmek, kendi nam ve hesabına her çeşit inşaat yapmak, yaptırmak, satmak, satın almak, kiraya vermek.   3- Her türlü inşaat, yol, kanalizasyon, elektrifikasyon, kanal, sondaj, iskele, liman, havaalanı, baraj, endüstri tesisleri, boru hatları, enerji nakil hatları,...