08 / 05 / 2024

Murat Müminoğlu mimar

Murat Müminoğlu mimar

İş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam eden Yüksek Mimar Murat Müminoğlu vefat etti. Peki, Murat Müminoğlu kimdir? Murat Müminoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murat Müminoğlu..

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Tekstil Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31221 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31058 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Kanal İstanbul'a dava açıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Başkanı Eyüp Muhcu, Kanal İstanbul proje ile ilgili olarak, "Süre kaybetmeden, başka oldu bittilere meydan vermeden dava açarak hukuki süreci başlatacağız" dedi...

Murat Müminoğlu mimar Haberi

Murat Müminoğlu mimar

Murat Müminoğlu kimdir?

Murat Müminoğlu, 1954 yılı Galatasaray, 1959 yılı İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümü mezunudur. Murat Müminoğlu, BOSAL - MİMAYSAN METAL İŞLEME SAN. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanıdır. 


Yüksek Mimar olan Murat Müminoğlu iş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam etmekteydi.


Murat Müminoğlu, Şubat 2016 tarihinde vefat etti.


BOSAL - MİMAYSAN METAL İŞLEME SAN. A.Ş.

Adres Bosal Mimaysan Pelitli Tesisleri (BMT11) Merkez Mahallesi, Defne Sokak, No:6 Pelitli Köyü, Gebze Kocaeli

Telefon No 90 262 751 44 25

Fax No 90 262 751 44 34

Email [email protected]



Mimar Murat Müminoğlu vefat...