29 / 04 / 2024

Murat Mustafa Satı İnşaat Kimin

Murat Mustafa Satı İnşaat Kimin

Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Murat Mustafa Satı tarafından 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Bakan Murat Kurum'dan arazi müjdesi! Tarım arazilerinin satışında başvuru süresi uzatıldı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada,  "Hazineye ait 2/B ve tarım arazilerinin hak sahiplerine satışına ilişkin düzenlemeyle vatandaşlarımızın mülkiyet sorunlarını çözüyoruz." şeklinde konuştu.

Murat-Arzu Atabarut Beykoz'daki köşklerini 26.5 milyon TL'ye satıyor!

Murat ve Arzu Atabarut çifti, Beykoz'daki 8 oda 2 salonlu köşkü satıyor. Dizilere 35 bin dolara kiralanan ve 23 yıl önce inşa edilen köşk için 26.5 milyon TL bedel belirlendi.

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'deki villasını 29 milyon TL'ye satışa çıkardı! 

Mustafa Sandal Çubuklu Vadi'de bulunan 4 katlı villasını satıyor. Sandal, 650 metrekare büyüklüğünde, 6 odalı villası için 29 milyon TL istiyor...

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Vakıf GYO'dan Murat Tangil'e atama!

Vakıf GYO Portföy Yönetimi ve Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Tangil, Satış, Pazarlama ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı...

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Çeşme Mustafa Çelebi Adası sahibinden satılıyor!

Çeşme’de, 160 dönümü Hazine’ye, 400 dönümü ise mirasçılara ait olan Mustafa Çelebi Adası 40 milyon Euro’ya satılıyor. Adaya, Çinli bir yatırım grubu ile Kanadalı bir işadamını talip olduğu iddia edildi.

Murat Kurum: Yabancıya 5 bin 600 konut satışı gerçekleştirdik! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Daha önce 1 milyon dolar olan yabancıya mülk edinme yasasındaki bedeli, 250 bin dolara düşürdük. Bunun semeresini de eylül ayında net bir şekilde aldık. Geçen seneki eylül ayına oranla yüzde 151 artışla yaklaşık 5 bin 600 satış gerçekleştirdik" dedi..

Murat Başoğlu Bodrum'daki evini satıyor!

Sunucu Murat Başoğlu geçen sene Bodrum’daki teknede evli yeğeni Burcu Kabadayı ile uygunsuz şekilde görüntülenmişti. Başoğlu Bodrum'daki evini satışa çıkardı.

Mustafa Ayanoğlu: Pazarda gayrimenkul satılmaz!

ATSO'dan Mustafa Ayanoğlu, semt pazarlarında stant kurularak gayrimenkul satışı yapıldığını açıkladı. Ayanoğlu, emlakçılığın değersizleştirildiğini belirterek, yetkilileri göreve çağırdı.

Mustafa Ceceli'nin eski eşi Sinem Ceceli evini satıyor!

Mustafa Ceceli’den boşanan Sinem Ceceli, birlikte oturdukları evi satışa çıkardı. Ceceli, 4 katlı villa için 12 milyon dolar istiyor.

Murat Mustafa Satı İnşaat Kimin Haberi

Murat Mustafa Satı İnşaat Kimin


Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 4 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün Murat Mustafa Satı tarafından kuruldu. 



Murat Mustafa Satı İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adres; Fulya Mh.Yeşilçimen Sk.N.12 Polat Towers Res.D.54...