18 / 05 / 2024

Murat Öğer kim

Murat Öğer kim

Türkiye'nin, mevcut siyasi belirsizlik nedeniyle, ekonomik açıdan iç açıcı bir dönemden geçtiği söylenemez. 2001'deki ekonomik krizin etkisini uzun süre üzerinden atamayan Türkiye, yeni bir krizle karşı karşıya kalma tehlikesi yaşıyor.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Kurum: 1 milyon 760 bin binada inceleme yapıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Depremden etkilenen illerimizden 5 milyon 4 bin bağımsız bölümden oluşan hasar tespit çalışmaları çerçevesinde 1 milyon 760 bin binada inceleme yapıldığını söyledi.

Erar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erar Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Helen Emlak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Helen Emlak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ali Ekşi ve Murat Er ortaklığında kuruldu

Murat Kurum'dan sosyal konut müjdesi!

Sosyal konut yatırımlarıyla da ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklayacağı proje çerçevesinde 2022 yılında sosyal konut projemize kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

Murat Kurum: Kanal İstanbul, İstanbul'un marka değerine değer katacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum yaptığı açıklamada Kanal İstanbul sayesinde oluşacak cazibeden devletin ve milletin faydalanacağını belirterek, "Bu proje İstanbul'un marka değerine değer katacak, Türkiye'yi de dünyada lider ülke yapacak bir projedir." dedi.

Murat Kurum'dan 81 şehre millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Biz hep 81 ilimizde dedik ki, 'Yeşil alanları artıralım, millet bahçeleri yapalım.' Bu çerçevede 250'yi aşkın millet bahçesinin şu an tüm Türkiye'de inşası gerçekleştiriliyor." dedi.

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Er Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin, Eren Savaş, Fatih Çınar ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Murat Dalkılıç’ın 600 bin TL kira parası çöpe gitti!

Bir dönem oyuncu Hande Erçel ile birliktelik yaşayan şarkıcı Murat Dalkılıç, o sürede beraber yaşadıkları ultra lüks villanın senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin ödemişti. Ayrılığın ardından evi kullanmak istemeyen Dalkılıç ödediği yıllık ücret nedeniyle zarara uğradı. 

Murat Kurum: Güçlü Türkiye olmanın yolu güçlü şehirlerden geçer!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "81 ilimizi, 922 ilçemizi, mahalle mahalle, köy köy, 2023’e, 2053’e ve 2071’e hazırlıyor, eser siyasetinin en güzel örneklerini ortaya koymanın, bu vatana eserler bırakmanın heyecanını yaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...

Murat Öğer kim Haberi

Murat Öğer kim

Seçim sonuçlarının ve şu anki hükümetsiz dönemin ekonomiyi nasıl etkilediğini, olası bir ekonomik krizde Türkiye'yi nelerin bekleyeceğini, başta Şişli olmak üzere, birçok semtte büyük inşaatların altına imzasını atan Öğer İnşaat'ın yetkililerinden Murat Öğer'le konuşuldu. 



Öncelikle, inşaat sektörü son bir yıldır ne durumda? 


Bazı şeyleri yaşayarak gördüğün zaman, doğruları bilerek konuşuyorsun. Öğer Residance'ın inşaatını, aşağı yukarı iki yıl önce tamamladık. Bitirdiğimiz zaman daireleri çok çabuk satabiliriz diye düşünüyorduk, ama zaman içinde oluşan belirsizlik ve Türkiye'nin seçim atmosferine girmesiyle bir şekilde işlerimiz durgunlaştı, satışlarımız durdu. Daha sonra, rezidansın %99'unu sattık. Biz ki, bu işi şehrin merkezinde yapıyoruz. Bu benim baba mesleğim. 1968 den beri bu işle uğraşıyoruz, gerçekten de bu kadar belirsiz bir zaman olmadı bugüne kadar.  Bugünkü ortamda piyasanın kabuk değiştirmesi mevzubahis....