17 / 05 / 2024

murat özdağ koto başkanı

murat özdağ koto başkanı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Derince Limanı'nın özelleştirme ihalesine ilişkin, "Liman mutlaka özelleştirilmeli, bu yapılırken de mutlaka yerel partnerler bunun içerisinde olmalı." dedi...

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Murat Kurum'dan Konya'ya yeni millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Konyamızda 10 millet bahçesi projesi bulunuyor. Karapınar'da da 75 bin 250 metrekarelik millet bahçesinin inşasına, Gazi Osman Paşa Mahallemizde başlıyoruz." dedi.

Kocaeli ulaşımın da üssü oluyor!

Türkiye’nin sanayi kenti Kocaeli, ulaşımın da üssü oluyor. Murat Özdağ, “Kuzey Marmara ve Batı Karadeniz Otoyolu, Körfez Geçişi ve Gebze Orhangazi Otoyolu projeleriyle bölge adeta ulaşım üssü olacak” dedi.

Kocaeli'de ipotekli konut satışları arttı!

KOTO Başkanı Murat Özdağ, "İlimizde bu ay gerçekleşen 2 bin 955 adet konutun bin 24'ü ipotekli satış, bin 931 diğer satışlardır'' dedi.

Murat Özdağ: Kocaeli'de dönüşüm için imar izni istiyoruz!

KOTO Meclis toplantısında konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Bizi yeşili katletmek zorunda bırakmayın. İstediğimiz kentsel dönüşümle mevcut binaları yıkıp yerine yenisini yapabileceğimiz imar izni istiyoruz" dedi

KOÜ Teknopark'ta projelerin tanıtımı yapılacak!

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, KOÜ Teknopark’ta geliştirilen projelerin ve üretilen yazılımların pazarlanması için arama konferansı düzenleyeceklerini söyledi.

KOTO'dan inşaat sektörüne özel arama konferansı!

KOTO Başkanı Özdağ, Kocaeli Merkez ve Gölcük’te düzenlenen, sonuçları ticari hayatın canlandırılması noktasında büyük umut aşılayan arama konferanslarının inşaat sektörü için de düzenleneceğini söyledi.

Kocaeli Ticaret Odası Kocaeli Emlakçılar Derneği'ni ziyaret etti!

KOTO Başkanı Murat Özdağ ve heyeti, Gül İş Hanında bulunan KEM - DER'e ziyarette bulundu. KOTO Başkanını ve ekibini, KEM-DER Başkanı Alpay Hacıoğlu makamında ağırladı.

Müteahhitlik sektörü Ur-Ge kapsamına alınacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, müteahhit sektörünün Ur-Ge kapsamına alınması için bir tebliğ çalışması yapıldığını bildirdi. Bakan Zeybekci, (KTO) Başkanı Murat Özdağ ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Kocaeli turizm kenti yolunda ilerliyor!

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç'le birliğin yönetim kurulu başkanı Başaran Ulusoy'u ziyaret ederek, Kocaeli'ni 'turizm kenti' konumu hakkında görüştü...

Murat Özdağ: Kocaeli'yi turizm kenti yapacağız!

Murat Özdağ, TÜRSAB Yedigöller Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Kadir Genç ile birlikte birliğin yönetim kurulu başkanı Başaran Ulusoy’u ziyaret ederek, Kocaeli’ni “turizm kenti” konumuna yükseltecek projelere destek vermeye davet etti.

Murat Özdağ: Müteahhit olmanın koşulları oluşturulmalı!

Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, Metin Alan'ın başkanlığında ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Artık müteahhit olmanın kuralı, koşulu, kaidesi mutlaka oluşturulmalı"

Ayhan Zeytinoğlu: 3.köprü yolundan Kocaeli’ye bağlantı yapılmasını istemiyoruz!

Ayhan Zeytinoğlu ile Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, şehrin limanlar ve geçiş noktası olmasından kaynaklanan trafik sorununun çözülmesi için acil yeni altyapı yatırımlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi.

murat özdağ koto başkanı Haberi

murat özdağ koto başkanı


Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Derince Limanı'nın özelleştirme ihalesine ilişkin, "Liman mutlaka özelleştirilmeli, bu yapılırken de mutlaka yerel partnerler bunun içerisinde olmalı. Yerel partnerlerde bu süreçleri hızlı yönetmek için pozisyon almalı diye düşünüyorum" dedi.


Özdağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, limanın, Türk ekonomisine ve kente kazandırılması gerektiğine işaret etti.


Son günlerde Türkiye'de yaşanan olayların, özelleştirme sürecinde firmaları temkinli davranmaya ittiğine dikkati çeken Özdağ, "Dövizin yükselişi ve piyasadaki insanların öngörüsü gibi nedenler böyle bir sıkıntı yaşanmasına neden oldu. İşletme hakkının verilmesini uzatsalardı yani 36 yıl değilde 49 yıla çıkarsalardı. İhale komisyon başkanı 516 milyon dolarla başlatınca zaten diğer arkadaşlar da çekildi" diye konuştu.


Özdağ, limanın daha da cazip hale getirilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Limandan gelecek gelirden daha çok limanın şehre...