21 / 05 / 2024

Murat Tabanlıoğlu iletişim

Murat Tabanlıoğlu iletişim

Mimar Murat Tabanlıoğlu kimdir? Murat Tabanlıoğlu, ortağı olduğu Tabanlıoğlu Mimarlık ile hangi projelere imza attı? İşte Mimarlar Odası, Türk Serbest Mimarlar Derneği üyesi Mimar Murat Tabanlıoğlu ve projeleri...

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bektaşoğlu tarafından tarafından kuruldu.

Yeni AKM 860 milyon TL’ye mal olacak!

2020 yılında açılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi'nin mimarı Murat Tabanlıoğlu projenin detaylarını paylaştı. Tabanlıoğlu, "Projeye müdahale eden yok. Eğer özgürlüğüm kısıtlansaydı ben bir mimar olmazdım" dedi.

Kosova’nın yeni stadyumuna Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından hayata geçirilen FIFA ve UEFA standartlarındaki Kosova Ulusal Stadyumu’nun yapımına, bu yıl içinde başlanması planlanıyor.

AKM 2020'yi kaçırmasın!

AKM'de işler hızlandı. Projenin mimarı Murat Tabanlıoğlu merkezin işletme modelinin bir an önce belirlenmesi ve sanat etkinliklerinin de hazırlanarak uluslararası sanat takvimlerine girilmesi gerektiğini söylüyor...

Tabanlıoğlu Mimarlık “ÖTE/DE/Kİ MİMARLIK” sergisiyle Akbank Sanat'ta!

Tabanlıoğlu Mimarlık, Türkiye’de sanatın birçok farklı alanında uluslararası projelere yer veren AKBANK SANAT’la önemli bir projeye imza attı.

Atatürk Kültür Merkezi kısa sürede ihaleye çıkacak!

Mimar Melkan Gürsel, Murat Tabanlıoğlu ile birlikte Hayati Tabalıoğlu’nun mimarlık mirasını geleceğe taşıyor. Melkan Gürsel, Atatürk Kültür Merkezi’nin son durumu hakkında açıklamalar yaptı. 

Murat Tabanlıoğlu iletişim Haberi

Murat Tabanlıoğlu iletişim

Murat Tabanlıoğlu kimdir?

Murat Tabanlıoğlu, 1960 yılında İstanbul'da doğdu. Murat Tabanlıoğlu, 1978-1992 yılları arasında eğitimini tamamladı. 


Viyana Teknik üniversitesi-Mimarlık Bölümü'nü bitiren Tabanlıoğlu, 1990 yılında babası Dr. Hayati Tabanlıoğlu ile birlikte Tabanlıoğlu Mimarlık Şirketi'ni kurdu. 


Yaptığı çalışmalarla aralarında TMMOB Yapı Dalı Başarı ödülü ve Dubai'de Cityscape Architectural Review yarışmalarında aldığı iki büyük ödül bulunmak üzere bir çok ödül aldı. 


Mimarlar Odası, Türk Serbest Mimarlar Derneği, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Birliği, İstanbul Haliç Rotary Klubü, GYİAD, Taç Vakfı Yönetim Kurulu, TEGV Mütevelli Heyeti, Yapısal çelik Derneği üyesi olan Tabanlıoğlu, çeşitli üniversitelerde davetli jüri ve öğretim üyeliği yapıyor. 


Ayrıca yurt içi ve yurtdışında konferanslar veren Murat Tabanlıoğlu İngilizce ve Almanca biliyor.


Tabanlıoğlu Mimarlık ofisinin ortağı olan Murat Tabanlıoğlunun imza attığı projeler şu şekilde sıralanıyor:


Mimar Murat Tabanlıoğlu projeleri:

Avcılar E5 Alışveriş...