04 / 05 / 2024

Murat Taş

Murat Taş

Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Taş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Deluxia Suites A Blok'ta kuruldu.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Kemal Kılıçdaroğlu’na Samsat konutları cevabı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, Samsat’ta afet konutlarının yapılmadığı yönündeki iddialara yanıt verdi. İşte detaylar...

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uyar Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uyar tarafından kuruldu.

İstanbul'daki 1.5 milyon konut nereye taşınacak? Bakan Kurum tek tek açıkladı! 

İstanbul'da taşınacak olan 1.5 milyon konuta ilişkin önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 500 binini Anadolu yakasında, 500 binini Avrupa yakasında, 500 binini de olduğu yerde yapacaklarını söyledi.

İstanbulluların merak ettiği soru yanıtlandı! Büyük taşınma planı belli oldu! 1.5 milyon konut nereye yapılacak?

“İstanbul’da dönüşmesi gereken 1,5 milyon bağımsız bölüm var” diye konuşan Bakan Murat Kurum İstanbulluları merakta bıraktı. İstanbul 1,5 milyon konut nereye taşınacak? İşte detaylar!

İstanbul'da riskli binalar taşınıyor! Bakan Kurum resmen açıkladı: Tam 1 milyon 500 bin konut...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da riskli olduğu belirlenen 1 milyon 500 bin konutun taşınacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Kağıthane'deki kentsel dönüşüm konutları Ocak'ta teslim edileceğini söyledi.

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirzaoğlu Yıkım Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Taşın tarafından kuruldu.

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Kuruldu!

Tugay Hırdavat İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de Murat Öztürk tarafından kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

LLeydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu. Sancaktepe’de Murat Turan tarafından kuruldu.

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Leydim İnşaat Metal Elektrik Mobilya Petrol Ürünleri Ve Taşımacılık Sanayi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Murat Turan tarafından kuruldu.

Murat Taş Haberi

Murat Taş

Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Murat Taş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Taşkonut Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, her türlü gayrimenkul alım ve satımını yapmak. B.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektörlere ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri, turistik tesisler ve tatil köyleri inşa etmek, ettirmek ve kiraya vermek. C....