05 / 05 / 2024

Murat Tepe

Murat Tepe

Hasefe Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Tepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Kent Palas 2'de kuruldu.

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Bina Yönetimi Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Duraker ve Serap Gürel ortaklığında kuruldu.

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üçtepeler Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Üçtepe tarafından kuruldu.

Murat Kurum'dan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm açıklaması!

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere Bitlis'e ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Üsküdar Kirazlıtepe'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum, Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi'ni inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum İstanbul Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Çamlıca Camii Kentsel Dönüşüm Alanında incelemeler yaptı.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Murat Kurum: 2B sorununu mutlu sonla bitirdik!

Üsküdar Kirazlıtepe'de önemli açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yaklaşık 15 bin vatandaşımızı ilgilendiren 2B problemimizi halletmiş olduk" dedi.

Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinin temeli Nisan'da atılacak!

Çamlıca Camisi'nde incelemelerde bulunmasının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Kirazlıtepe temelinin Nisan'da atılacağını söyledi...

Alanya Tepe mahallesine yeni yol!

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Sugözü,Bektaş,Büyükhasbahçe,Tepe ve Oba Mahallesi’nde Başkan Adem Murat Yücel’in talimatı ile başlatılan yol yapım ve altyapı çalışmasına devam ediyor.

Tepe Prefabrik yurtdışındaki büyük projelere imza atıyor!

Tepe Prefabrik Genel Müdürü Murat Hasan Şen, hafif çelik ve yapısal çeliğin konvansiyonel inşaat metotları ve malzemeleri karşısında ekonomik ve kalıcı alternatif yapı aracı olması için çalıştıklarını dile getirdi..

Hasefe Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasefe Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Tepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da Kent Palas 2'de kuruldu.

Tepe Platin İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepe Platin İnşaat Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Eser tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Eylül 2014 tarihinde Kağıthane, Arı Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Tepe Prime Avenue açılıyor!

Business ve residence bloklarında iş dünyasının önde gelen firmalarını ağırlayan Tepe Prime 'ın açık hava konseptli yaşam ve keyif merkezi Avenue 'da Türkiye'nin önemli lezzet ve eğlence durakları Ankaralılarla buluşacak

TMSF Murat Demirel'in sıra cetvelini yayınladı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tasfiye Dairesi Başkanlığı, İflas Dairesi sıfatı ile sıra cetveli yayınladı. Açıklamaya göre Müflis Yahya Murat Demirelden alacaklı olanların TMSFye başvurmaları gerekiyor

Murat Tepe Haberi

Murat Tepe

Hasefe Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Tepe tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Hasefe Yapı İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü yapı elemanları ve malzemelerinin imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri,fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları ile bunları oluşturan bağlantı elemanları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan,açılır kapanır çatı pencere ve kapı sistemleri yapı ve bağlantı elemanları ve benzeri her türlü inşaat malzemeleri alımı ve satımını yapmak. 2.Her türlü yapı işleri ile ilgili demir ve demir ürünleri, çelik ve çelik ürünleri, paslanmaz çelik, bakır, galvaniz, PVC...