29 / 04 / 2024

Murat Varol kim

Murat Varol kim

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Deniz Akkaya Küçük Bebek sırtlarında milyon dolarlık ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, hayatında değişiklikler yapmaya başladı. Yeni hayatıyla birlikte evini de değiştiren Akkaya Küçük Bebek'te manzaralı ev aldı.

Deniz Akkaya Bebek'teki evine 1 milyon 50 bin dolar harcadı!

Yeniden bir araya geldiği sevgilisi Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni bir hayata başlıyor. Sevgilisi Murat Varol’dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, kızı Ayşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde yeni bir eve taşındı.

Deniz Akkaya Bebek'teki yeni evine 3 milyon lira ödedi!

Yıllar sonra yeniden bir araya gelerek olaylı bir şekilde ayrıldığı Murat Varol’dan şiddet gören Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya yeni evi için masraftan kaçınmadı.

Deniz Akkaya 1 milyon 50 bin dolara Bebek'ten ev aldı!

Sevgilisi Murat Varol'dan olaylı bir şekilde ayrılan Deniz Akkaya, yeni hayatıyla birlikte evini de değiştirdi. Deniz Akkaya, Boğaz manzaralı dairesi için de tam 1 milyon 50 bin dolar yani yaklaşık 3 milyon lira ödedi.

Deniz Akkaya ve Murat Varol ev alışverişine çıktı!

Deniz Akkaya ile 10 yıl önce birlikte olduğu ve geçtiğimiz aylarda yeniden aşk yaşamaya başladığı Murat Varol, önceki akşam Rumelihisarı’nda görüntülendi.

Murat Varol sevgilisi Deniz Akkaya'ya komşu oluyor!

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor.

Deniz Akkaya'ya sevgilisinden boğaz manzaralı ev!

Yıllar önce aşk yaşadığı Murat Varol'la yeniden bir araya gelen Deniz Akkaya, Bebeköy'deydi. Boğaz manzaralı bir binanın önüne gelen çift, kameraları karşısında görünce "Aaa sizin ne işiniz var burada?" dedi

Deniz Akkaya'nın Boğaz’a nazır aşk yuvası!

Yıllar önce aşk yaşadığı Deniz Akkaya ile yine bir araya gelen Murat Varol, önceki gün sevgilisiyle birlikte yaşamak üzere Bebeköy’den deniz manzaralı bir ev tuttu...

İstanbul Vadi Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Vadi Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Varol tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de Sancaktepe, Fatih Mahallesi, Yakacık Caddesi'nde kuruldu.

Murat Hüdavendigar Üniversitesi ne zaman açılacak?

Murat Hüdavendigar Üniversitesi, Başakşehir'de nerede? Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nin Sultangazi kampüsü nerede? Murat Hüdavendigar Üniversitesi rektörü kim? Murat Hüdavendigar Üniversitesi'nde hangi kampüs ne zaman açılıyor? İşte cevaplar...

Murat Varol kim Haberi

Murat Varol kim

DENİZ Akkaya, 10 sene önce büyük aşk yaşadığı Murat Varol'a birkaç ay önce geri dönmüştü. Baltalimanı'nda deniz manzaralı bir evde oturan Akkaya'ya yeni sevgilisi komşu oluyor. 


ATAŞEHİR'DE oturan Murat Varol, sevgilisine yakın olmak için kesenin ağzını açtı. Ev mesafelerinin uzak olmasından yakınan Akkaya'ya jest yapan işadamı, Baltalimanı'ndan daire arayışlarına...