05 / 05 / 2024

Murat Zorluoğlu özgeçmiş

Murat Zorluoğlu özgeçmiş

Murat Zorluoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Zorluoğlu kimdir? Murat Zorluoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Turhan Gençoğlu kaç yaşında, evli mi, kimdir?

Türk iş insanı ve siyasetçi olarak tanınan Turhan Gençoğlu kimdir? Turhan Gençoğlu kaç yaşında? Turhan Gençoğlu evli mi, çocuğu var mı? İşte ayrıntılar...

Orhan Ümit Gençoğlu Kimdir? Orhan Ümit Gençoğlu evli mi, bekar mı?

Orhan Ümit Gençoğlu kimdir Orhan Ümit Gençoğlu’nun mesleği nedir? Orhan Ümit Gençoğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dolar kuru Kapalıçarşı’da 19 lirayı geçti mi? Çok konuşulacak iddia!

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, bugünkü yazısında yabancı yatırımcının Türkiye’ye neden gelmediğini masaya yatırdı.

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Murat Kurum: Akıllı şehir uygulamalarını yaygınlaştırıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 26. Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı (COP26) Başkanı Alok Sharma'yla görüştü. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün yönetim kurulu üyeleri seçildi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Mehmet Turgut Yılmaz, Akgün Türer, Hakan Yılmaz'ın ve (D) grubu pay sahipleri tarafından yönetim kurulu üyeliğine aday olarak gösterilen Eyup Murat Gezgin'in özgeçmişleri yayınlandı.

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi Mart'ta açılacak! 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Millet Bahçesi'nin Mart ayında açılacağını dile getirdi. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Murat Zorluoğlu özgeçmiş Haberi

Murat Zorluoğlu özgeçmiş

Murat Zorluoğlu kimdir?

Murat Zorluoğlu, 1971 yılında Ankara/Haymana’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini memleketi olan Trabzon ve İstanbul’da, yüksek öğrenimini 1993 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladı. 

Mülki idare amirliği mesleğine 1994 yılında Trabzon kaymakam adaylığı ile başladı. Kaymakam adaylığına müteakip 1997–1999 yıllarında Mersin Gülnar, 1999–2003 yıllarında Bingöl Genç Kaymakamlığı yaptı. 

2003 yılı güz kararnamesi ile Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü şube müdürlüğüne atandı. 2004–2005 tarihlerinde İngiltere’de Nottingham Üniversitesinde kamu yönetimi alanında yüksek lisans yaptı.

Ağustos 2008 tarihinde Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünde Dış İlişkiler ve Projeler Daire Başkanı olarak görev yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Murat Zorluoğlu, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Elazığ Valisi olarak atandı.

Murat Zorluoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye...