21 / 05 / 2024

Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Tekirdağ Valiliği

Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Tekirdağ Valiliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Muratlı ilçesinde hayata geçirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Yozgat Cumhuriyet İlkokulu binasının tekrar ilkokula dönüştürülmesi önerisi mecliste!

Yozgat Cumhuriyet İlkokulu binasının tekrar ilkokula dönüştürülmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Muratlı ilçesinde hayata geçirilen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Mersin Cumhuriyet İlkokulu restore edilecek!

1923 yılında inşa edilmiş olan 'Taş Mektep' olarak bilinen Cumhuriyet İlkokulu Mersin Mezitli Belediyesi tarafından yenilenecek. Binanın 29 Ekim'de müze olarak açılışı gerçekleşecek.

Didim Cumhuriyet İlkokulu kaderine terk edildi!

Didim'in ilk yerleşim bölgesi olan Eskiköy'de bulunan ve geçen yıl boşaltılan 87 yıllık Cumhuriyet İlkokulu binası, sahip çıkılmayınca alkol, tiner ve uyuşturucu bağımlılarının yuvası oldu.

Kırşehir Cumhuriyet İlkokulu yeniden inşa edildi!

Kırşehir’de 1929 yılında eğitim ve öğretime açılan ve tarihi binasında binlerce başarılı öğrenci yetiştiren Cumhuriyet İlkokulu’nun 1985 yılında yıkılarak yenisinin yapıldı.

Darende Cumhuriyet İlkokulu kent müzesi olarak hizmet verecek!

Eser, restorasyon çalışmaları tamamlandığında Cumhuriyet´ten Geleceğe Darende Kent Müzesi olarak hizmet verecek tarihi Cumhuriyet İlkokulu´nda incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet Müzesi yenileniyor!

Karataş'taki bir süre önce çatısı akan, tavanı çöken ve duvar sıvaları dökülen İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi, yıkılma tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle kapatıldı. Müzedeki eserler ise dağıtıldı...

Antalya Cumhuriyet Mahallesi'nde inşaat kazası meydana geldi!

Cumhuriyet Mahallesi'nde beton dökülürken inşaat çöktü ve göçük altındaki 4 işçi kurtarıldı Antalya'da apartman inşaatında beton dökümü sırasında meydana gelen göçükte can pazarı yaşandı.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası faiz oranlarını değiştirmedi!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), faiz oranlarında herhangi bir değişiklik yapmadı. PPK, Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı başkanlığında toplandı.

Ağrı'da Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nin halı saha iskelesi çöktü!

Ağrı’da, Cumhuriyet Anadolu Lisesinin yapımı devam eden halı saha iskelesinin çökmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Cumhuriyet Anadolu Lisesinin bahçesinde yapılan halı saha inşaatı bilinmeyen bir nedenle çöktü.

Ahi Evran Külliyesi, Cumhuriyet tarihinde bir ilk olacak!

Kırşehir Belediyesi tarafından projelendirilen TOBB, TESK ve TESKOMB’un katkıları ile inşaat çalışmaları devam eden Ahi Evran Külliyesi çalışmaları devam ediyor. Kırşehir Belediyesi yapının ‘Cumhuriyet tarihinin ilk külliyesi’ olduğunu belirtiyor.

Tekirdağ Muratlı'ya yeni okul geliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli de Muratlı ilçesinde atıldı.

Tekirdağ Muratlı'ya yeni okul inşa ediliyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesinde Süleymanpaşa, Kapaklı ve Ergene’den sonra 4. okulun temeli Muratlı ilçesinde atıldı, törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı...

Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Tekirdağ Valiliği Haberi

Muratlı Cumhuriyet İlkokulu Tekirdağ Valiliği


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Muratlı ilçesinde yaptırılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet İlkokulu yapılan törenle Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.


Muratlı Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak'ın yanısıra,  Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile ilçe Belediye Başkanları, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ile birçok davetlinin hazır bulunduğu devir teslim töreninde konuşan Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi, Tepe, Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Muratlı Kaymakamı İsmail Altan Demirayak ile duygulu bir konuşma yapan Cumhuriyet İlkokulunun ilk Müdürü Yaver Öztekin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a Milli Eğitime verdiği destek için teşekkür...