28 / 04 / 2024

muratpaşa Erdal İnönü Kent Parkı

muratpaşa Erdal İnönü Kent Parkı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’ndeki su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Uysal, parkın Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacağını belirtti.

Muratpaşa Belediyesi Antalya'da imarlı arsa satacak! Fiyatını duyan inanamıyor!

Antalya İli Muratpaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Şirinyalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Antalya’nın kalbi Muratpaşa!

Antalya’nın Muratpaşa ilçesi, mavi bayraklı plajıyla Türkiye’nin gözdesi oldu. Başkan Uysal, “Muratpaşa ilçesi akvaryum gibi sahiliyle bunu hak ediyor. Umuyorum ki gelecek kuşaklara aynen bugün olduğu gibi pırıl pırıl sahiller bırakırız. Yeni 5 yıllık dönem için halkımızın oyuna talibim” dedi.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi kullanılmayan kamu arsalarını değerlendiriyor!

Muratpaşa Belediyesi imar konusunda mülkiyet sorunu olan ve özellikle kamusal alan niteliği taşıyıpta yıllardır kullanılmayan alanları mezberelik olmaktan kurtararak, üzerinde hiç bir yapılaşma olmaksızın halkın yararına kullanıma açıyor.

Muratpaşa'da vakıflara ait olan alanın hastaneye çevrilmesine ret!

Muratpaşa Belediye Meclisi, vakıflara ait olan bir alanın özel hastane alanına çevrilmesini düzenleyen imar plan değişikliği ile ilgili yapılan itirazları oy çokluğuyla reddetti.

Muratpaşa'daki su parkı yepyeni bir yaşam merkezi olacak!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’ndeki su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Uysal, parkın Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacağını belirtti.

Antalya Muratpaşa'daki semt pazarının temeli atıldı!

MURATPAŞA Belediyesi tarafından Sedir Mahallesi'nde yapılacak ve içinde kreş bulunan kapalı semt pazarının temeli törenle atıldı.. Sedir Kapalı Semt Pazarı, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek.

Davut Çetin: Muratpaşa ve Kepez'de dönüşüm şart!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya’da kentsel dönüşüm için fikir birliğinin oluşması gerektiğini belirterek, “Özellikle aciliyeti olan Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kentsel dönüşüm şart” dedi.

Antalya Muratpaşa'da dönüşüm başlıyor!

MURATPAŞA Belediyesi Muratpaşa Mahallesi'nde yaklaşık 9 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm projesi uygulayacak. Bu alanda; Haşim İşcan Kültür Merkezi önündeki parkla bütünlük sağlayacak yaşam alanı niteliğinde özel proje uygulanacak.

muratpaşa Erdal İnönü Kent Parkı Haberi

muratpaşa Erdal İnönü Kent Parkı

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’nde Antalya’da bir kuşağın çocukluk ve gençlik yıllarının en büyük eğlencesi su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Başkan Uysal, Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacak alanda sanatçılar için çalışma terasları, kent müzesi, kafeterya ve gençlik merkezinin bulunacağını kaydetti.


Antalya’da bir kuşağın çocukluk ve gençlik dönemlerini en büyük eğlencesi Lara Caddesi üzerinde bulunan ancak Aralık 2012 yılında yıkılmak durumunda bırakılan su parkı, bilinen adıyla Dedeman Aquapark, Muratpaşa Belediyesi’nce toplumun farklı kesimlerinden herkesin kendisine ilişkin bir şeyler bulabileceği yeni bir yaşam merkezi olarak düzenleniyor.


Bilim adamı ve siyasetçi Erdal İnönü’nün adını taşıyacak Kent Parkı’nda devam eden Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmalarını Başkan Uysal ve Başkan Yardımcıları İbrahim Cephaneci ve Erol İşbilen...