28 / 04 / 2024

muratpaşa Kırcami imar çalışmaları

muratpaşa Kırcami imar çalışmaları

1.481 futbol sahası büyüklüğünde Kırcami bölgesinde, imar planlarının tamamlandı. Muratpaşa Belediyesi 30 yıldır imar sorunu yaşayan Kırcami’de açık ve şeffaf bir planlama süreci yürüttü.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Antalya Kırcami’nin imar planı sorunu çözüldü mü?

Antalya'da Muratpaşa ilçesinde bulunan Kırcami bölgesini de kapsayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planının hazırlanacağı bildirildi. 

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya Muratpaşa'da 77.1 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi, 13008 ada 1 parselde yer alan 106 odalı oteli 77 milyon 111 bin 40 TL'ye satıyor...

Antalya Büyükşehir'den Muratpaşa'da 16.1 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya ili Muratpaşa ilçesi, Çaybaşı Mahallesi, 12672 ada 6 parselde yer alan iş yerini 16 milyon 100 bin TL'ye satıyor...

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

Muratpaşa Kırcami’de ilk inşaat için ruhsat verildi!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Kırcami bölgesinde hayata geçirilecek imar planları kapsamında ilk inşaatın ruhsatını yüklenici firmaya teslim etti. 

Muratpaşa'da kaçak metruk binanın yıkımı gerçekleşti!

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ilçede bulunan metruk kaçak binaların yıkımına devam ediyor. 

Adil Karaismailoğlu: Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık!

Siirt'teki temaslarına devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Terör mağduru olan bölgeleri yeniden yapılandırıyoruz. Mağdur vatandaşlarımızın zararlarını karşıladık. Şehirlerimizde büyük bir imar, inşa ve ihya seferberliği başlattık" dedi.

Antalya Muratpaşa'daki yasa dışı işletmelerin yıkımına korona engeli!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Lara sahillerinde 62 bin 670 metrekarelik alanı yasa dışı şekilde işgal ettikleri belirlenen işletmelere yıkım yapılması içi giden ekipler korona engeline takıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

muratpaşa Kırcami imar çalışmaları Haberi

muratpaşa Kırcami imar çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi, bin 481 futbol sahası büyüklüğünde Kırcami bölgesinde, söz verildiği üzere imar planlarının tamamlandığını bildirdi.


Antalya’nın tam merkezinde 30 yıldır imar sorunu yaşayan Kırcami’de açık ve şeffaf bir planlama süreci yürüten Muratpaşa Belediyesi, çalışmasının seyrine ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Doğuyaka, Topçular, Mehmetçik, Güzeloluk, Zümrütova, Yeşilova, Kırcami, Alan Mahalleri’nin tamamı Fener ile Çağlayan Mahalleleri’nin belli bölümlerini içine alan Kırcami’de imar planların tamamlandığı belirtildi.


Farklar ortaya çıktı

Bin 481 futbol sahası büyüklüğündeki Kırcami bölgesinde uygulama imar planına göre parselasyon çalışmaları Muratpaşa Belediyesi’nce tamamlandığı belirtilirken ancak bu çalışmalarının teknik kontrolünü yapan Kadastro Müdürlüğü ve tescil işlemlerini yapan Tapu Müdürlüğü’nün kayıtları arasında farklılıklar olduğu tespit edildi.


Engelleyici bir durum yok

Kadastro ve Tapu Müdürlükleri’nin konuya hassasiyetle yaklaşmalarından dolayı farklılıkların giderilmesi için çalışma yapılması gerekliliğinin ortaya çıktığının...