16 / 05 / 2024

muratpaşa ormanlık alan açıklaması

muratpaşa ormanlık alan açıklaması

Belediye’den yapılan yazılı açıklamada, kentsel alan içinde kalmasının yanı sıra bakımsız ve mezbelelik halde olan Ermenek Mahallesi’ndeki ormanlık alanın Bakanlık’tan tahsisinin talep edilmesine “Tahsisi mümkün değildir” yanıtının geldiği bildirildi.

Pendik’teki 90 dönümlük alan iki bakanlığı karşı karşıya getirdi!

İstanbul Pendik’te yer alan toplamda 90 dönümlük ormanlık alanı imara açan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na karşı Mimarlar Odası'nın açtığı davaya, Tarım ve Orman Bakanlığı’na bağlı Orman Genel Müdürlüğü meslek odasının yanında müdahil oldu.

Evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı!

Gaziantep'te, evleri ağır hasar alan ya da yıkılan 19 bin 391 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı.

Halk GYO Antalya Muratpaşa'dan 200 milyon TL'ye arsa aldı!

Halk GYO, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Ermenek Mahallesi Kütüklü Göl Mevkii 27943 ada 17-57-58 parsellerde yer alan gayrimenkulleri satın aldı. 

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

Antalya Muratpaşa'da 38.5 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

Antalya 5. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde yer alan 3 gayrimenkulü 38 milyon 484 bin 307 TL'ye icradan satıyor...

Antalya Muratpaşa'da 15.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Antalya 3. Satış Memurluğu, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi, 6170 ada 1 parselde yer alan arsa 15 milyon 711 bin TL'ye icradan satıyor...

Antalya Muratpaşa'da 11.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Antalya 3. Sulh Satış Memurluğu, Antalya Muratpaşa'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 951 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sinop Boyabat'ta 13 dönümlük orman arazisinin imara açılmasına tepki!

Sinop Boyabat Belediyesi Ağustos ayı ilk meclis toplantısında, ilçe emniyet müdürlüğü binası arkasında yer alan ve belediyeye ait 13 dönüm büyüklüğündeki ormanlık alanın imara açılması gündeme geldi.

Mahmut Tanal'dan ormanlık alanların imara açılmaması için kanun teklifi!

CHP İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal, orman yangınlarında küle dönen ormanlık alanların imara açılmaması için TBMM Başkanlığı’na kanun teklifi verdi. 

Antalya Muratpaşa'da 31.1 milyon TL'ye icradan satılık bina!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesinde yer alan binayı 31 milyon 150 bin 443 TL'ye satıyor...

Antalya Muratpaşa'da 77.1 milyon TL'ye icradan satılık otel!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Kızıltoprak Mahallesi, 13008 ada 1 parselde yer alan 106 odalı oteli 77 milyon 111 bin 40 TL'ye satıyor...

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

muratpaşa ormanlık alan açıklaması Haberi

muratpaşa ormanlık alan açıklaması

Muratpaşa Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, kentsel alan içinde kalmasının yanı sıra bakımsız ve mezbelelik halde olan Ermenek Mahallesi’ndeki 868 bin 625 metrekarelik ormanlık alanın Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan tahsisinin talep edilmesine “Tahsisi mümkün değildir” yanıtının geldiği bildirildi.

Muratpaşa Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, ‘Tahsisi mümkün değildir’ yanıtını tarafımıza bildirmiştir. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü, talebimize olumsuz yanıtını bildirdiği yazısında, ‘Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca kanunlarında, turizm yatırımı ve işletmeciliği ile görevli olan kamu kurum ve kuruluşlarına, turizm yatırım belgesi alınması şartıyla, konaklama hariç imar planlarında yalnızca günübirlik, rekreasyon ve spor tesisleri gibi kullanıma ayrılmış alanlar, Bakanlığımızca ilansız olarak tahsis edilebileceğinden uygulanan mevzuat kapsamında...