03 / 05 / 2024

Mürsel Kahraman

Mürsel Kahraman

Mürsel Kahraman İnşaat Sarraf Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 29 Ocak 2013 tarihinde, 5 milyon 600 bin TL sermaye ile, Gıyasi Kahraman, Hanife Kahraman ve Mürsel Kahraman ortaklığıyla kuruldu...

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman'dan çarpıcı açıklama: Yüzde 90’ımız iş yapamıyor! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İsmail Kahraman, İZTO İnşaat Grubu’nda 10 bin üyeleri olduğunu dile getirerek, “Bu kadar müteahhidin tamamına yakını artık iş yapmıyor; çünkü maliyetler çok yükseldi." dedi.

Prof. Dr. Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümün önündeki en büyük engeller kalktı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada kanunda yapılan yeni düzenlemelerle kentsel dönüşümün önündeki en büyük engellerin kalktığını söyledi.

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Katar İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Şişli'de Mustafa Arslan ve Mürsel Katar ortaklığında kuruldu. 

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyakut Taahhüt İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 150 bin TL sermaue bedeli ile Mürsel Alyakut tarafından kuruldu.

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekace İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Karataş ve Mürsel Coşkun ortaklığında kuruldu.

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Atiyaoğlu ve Mürsel Demir ortaklığında kuruldu.

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almita Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Cafer Bozkurt, Azam Aydın ve Mürsel Alkan ortaklığında kuruldu.

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Fazza Group İnşaat Ticaret Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Maltepe'de Ceyhun Diremler ve Sedef Mürsel ortaklığında kuruldu.

Kahraman Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kahraman Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kahraman tarafından kuruldu.

Gürsel Baran'dan kamu müteahhitleri için fiyat farkı talebi!

ATO Başkanı Gürsel Baran, kamu ile iş yapan müteahhitlerin yükselen girdi maliyetlerini karşılamakta çektikleri zorluklar sebebiyle fiyat farkı verilmesini talep etti. 

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Taş Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mürsel Taşdemir tarafından kuruldu.

Mürsel Alban'dan Bodrum'daki külliye inşaatına tepki!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Bodrum'daki 10 dönümlük arazide 'külliye' inşa edilmesine tepki gösterdi. Alban, "4 yıldır tamamlanmayan Bodrum Devlet Hastanesi inşaatı yarım kalmışken, buraya külliye yapmak, ödeneği hastanenin tamamlanması yerine külliyeye harcamak, Bodrum’a ihanettir" dedi.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Mürsel Kahraman Haberi

Mürsel Kahraman

5 milyon 600 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, her türlü resmi iktisadi devlet teşekkülleri katma ve özel bütçeli daireler inşaat taahhüt işleri ve 26.1.2009 tarihli tescile ait anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Ordu Caddesi NO:124/C adresinde faaliyete geçirildi. 29 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Gıyasi Kahraman, Hanife Kahraman ve Mürsel Kahraman ortaklığıyla...