01 / 08 / 2024

Mürsel Yaylalı kandıra arazi

Mürsel Yaylalı kandıra arazi

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 2 bin dönümlük alan üzerinde kurulacak GİOSB'nin imar planlarında yer alan 2,8 dönümlük arazisini satmamakta direnen Mürsel Yaylalı'nın, İdare Mahkemesi'ne açtığı davada, projenin iptaline karar verildi.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kocaeli Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmaları başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra hizmet binasının yalıtım çalışmalarına başladı...

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu için toplantı yapılacak!

KGM 1. Bölge Müdürlüğü tarafından, Ağva-Kandıra-Kaynarca Devlet Yolu yapılması planlanıyor. Projenin 5 yıl içinde tamamlanması öngörülüyor..

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kandıra TOKİ emekli kura sonuçları...

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Kandıra'da hayata geçirilen 103 milyonluk yatırımlar tanıtıldı!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapımı süren ve toplam maliyeti yaklaşık 103 milyon olan vizyon projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı?

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu kura sonuçları henüz açıklanmadı, kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kocaeli Kandıra’ya alternatif bağlantı yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ilçelere rahat ulaşım için yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Ulaşım Daire Başkanlığı Kandıra'nın ulaşımında farklı bir güzergah oluşturuyor.

Mürsel Yaylalı kandıra arazi Haberi

Mürsel Yaylalı kandıra arazi

Adı 'Kandıra Filozofu'na çıkan Yaylalı, "Herkesin paraya ihtiyacı var, benim de var. Herhangi bir zenginliğim de yok. Elektrikçilik mesleğiyle geçinen bir insanım ama her şeyin para olmadığına inanıyorum" dedi. GİOSB Bölge Müdürü Eroğlu ise "Teklifimizi 1 milyon liraya kadar yükselttik, deniz kenarından bahçeli ev önerdik fakat bunların hiçbirini kabul etmedi"


Kandıra ilçesinde 2 bin  dönümlük alan üzerinde kurulacak Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (GİOSB) imar planlarında yer alan 2.8 dönümlük arazisini satmamakta direnen Mürsel Yaylalı'nın İdare Mahkemesi'ne açtığı davada, projenin iptali kararlaştırıldı. 


Temyize gönderilen dosya Danıştay tarafından onanırsa yaklaşık 8 bin kişinin doğrudan istihdam edileceği ve yıllık 1 milyar dolarlık ihracat  gerçekleştirecek OSB Projesi rafa kalkacak. 

İstanbul'da yaşayan ve geçimini elektrikçilik yaparak sağlayan Mürsel  Yaylalı, ailesiyle şehrin gürültüsünden uzaklaşıp, hafta sonlarını geçirebileceği...